Spas u zadnji čas

Lekari 10 godina nisu mogli da otkriju od čega boluje: Građevinski radnici za jedan dan shvatili jezivu istinu! (VIDEO)

Otkriće nije bilo sa medicinske strane, nego je bila dijagnostikovana od strane dva čoveka koja su došla u prašnjavom džipu

Medicina 17.06.2018. - 18:07h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Zamislite da ste bolesni 10 godina, a da ne znate koju bolest imate. Zamislite da vaše telo fizički propada, dok vam doktori govore kako ne znaju šta vam se dešava. Ovo je nažalost stvarnost za Keti Vilson (41) koja je provela jako puno vremena kod doktora. Čekala je odgovore, ali ih nikada nije dobila.

 

Tokom 10 godina njeno stanje je postalo jako loše i više nije mogla da hoda kako treba. Provodila je čitave dane u krevetu, spavajući, u nadi da će dobiti snage. Srećom, problem je konačno rešen. Otkriće nije bilo sa medicinske strane, nego je bila dijagnostikovana od strane dva čoveka koja su došla u prašnjavom džipu.

 

Mislili da je trudna, šokirala ih dijagnoza: Devojka (18) nikada neće moći da ima decu! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Nakon 10 godina noćne more, odlučila je da sebi priušti novo kupatilo. Nakon što se borila sa misterioznom bolešću čitavu deceniju, želela je da sebi napravi prostoriju u kojoj će moći da se opusti. Tada je pozvala građevinare da provere šta sve treba uraditi.

 

Odlučili su da srede tuš, dodaju moderne pločice i da promene stari bojler. Kada su došli da uklone bojler, otkrili su nešto što ih je šokiralo. Njen stari bojler je postavljen pre 10 godina, ali na pogrešan način. Ona to nije znala i bojler je postepeno ispuštao otrov u njen dom.

 

Ostavili decu sa dadiljom: Snimak otkrio najgoru noćnu moru svakog roditelja! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Građevinari su shvatili koliko je problem ozbiljan i odmah su obavestili Keti. Kada je primila ovu informaciju, odmah je shvatila da njeni simptomi imaju smisla. Dva čoveka koja nemaju veze sa medicinom su uspela da reše problem koji doktori nisu.

 

Pogledajte ovaj video i saznajte celu priču o ovom misterioznom medicinskom slučaju:

 

Rano otkrivanje autizma kod dece: Ovaj test od 2 minuta je precizan u 88% slučajeva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...