Dobro se dobrim vraća

Dobila pomoć na putu od stranca: 3 godine kasnije šokirao je njegov pravi identitet! (VIDEO)

Ona je bila samohrana majka koja se borila da preživi i završila je na ulici, a on bio dobar čovek koji se našao na pravom mestu u pravo vreme
Lifestyle
21:06h Autor:
Dobila pomoć na putu od stranca: 3 godine kasnije šokirao je njegov pravi identitet! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Humankind

Vrlo često ljudi kažu da važi pravilo "Koliko daš, toliko ti se i vrati". Ukoliko ste ikada sumnjali u ovo, ova priča vam može promeniti mišljenje.

Ona je bila samohrana majka koja se borila da preživi i završila je na ulici. On je bio dobar čovek koji se našao na pravom mestu u pravo vreme. Ni jedno ni drugo nisu znali da će jedno drugome promeniti život.

Jednog kišnog dana 2014. godine, Kris Rajt i njegova porodica su išli u crkvu i primetili su automobil pored puta. Zaustavili su se i Kris je prišao i pitao gospođu da li je sve u redu. Ona mu je objasnila da je ostala bez goriva i da je planirala da ode do najbliže pumpe.

Ta žena je bila Tunde Hektor, samohrana majka, koja je prolazila kroz razvod i imala je teških finansijskih problema. Objasnila je svoju priču Krisu, a on joj je ponudio prevoz do benzinske pumpe. Kris kaže da je osetio potrebu da joj da sve što ima u svojim džepovima, jer je njoj novac preko potreban. Dao joj je 40 dolara i ona je počela da plače.

Dobri stranac joj je napunio kanister za gorivo i odvezao ju je nazad do njenog automobila. Tri godine kasnije, Krisova majka Džudi je primljena u bolnicu zbog Parkinsonove bolesti. Kris i njegova prodica su odlučili da joj obezbede medicinsku pomoć koja bi mogla da pomaže Džudi u njenom domu. Počeli su sa intervjuima u svom gradu i jednog dana Kris je dobio poziv od svog oca.

4 dečaka se ušunjala u dvorište stare bake: Zbog onog što su uradili lila je suze! (VIDEO)

<\/div>

Otac mu je spomenuo jednu medicinsku sestru za koju on i njegova majka smatraju da je jako fina. Rekao je da je osetio nešto sasvim drugačije u vezi sa njom, a Džudi se osećala bolje kada je ona bila tu. Kris je odlučio da upozna tu ženu.

Kao i ostatku njegove porodice, ona mu se odmah svidela. Počeli su da pričaju i dotakli se religije. Ona je rekla u koju crkvu ide i da je upoznala najprijatnijeg čoveka ikada i ispričala šta je uradio za nju. Tada je Kris shvatio ko je ona i sa suzama u očima joj je rekao da je to bio on. Zamolila ga je da skine kačket i zaista se uverila da je to on.

Tunde je dobila posao i postala je deo porodice, pa se brinula za Džudi kao niko drugi. Radila bi čak i danima kada je bila slobodna. Vremenom je porodica saznala da Tunde želi da završi kurs da postane medicinski tehničar, ali to sebi nije mogla da priušti.

Vratila kutiju sa pokvarenim kolačima poslastičarki: Usledio šok kada je otvorila! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Humankind
Foto: Printscreen Youtube / Humankind

Džudi je nažalost preminula 9. jula – na Tundein rođendan.

Porodica je bila zahvalna za sve što je Tunde učinila za Džudi, pa su zamolili ljude da doniraju novac umesto da kupuju cveće za sahranu. Sav novac koji su skupili su dali Tunde da bi završila kurs. Skupili su oko 8.000 dolara i zahvaljujući internetu ta cifra je porasla na čak 35.000 dolara.

Deka (98) čuvao tajnu 70 godina: Komšije se zapanjile kada su otkrile šta je uradio! (VIDEO)

Pogledajte trenutak kada je Tunde dobila ček od 8.000 dolara:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs