Tužno

Majka četvoro dece pokazala kako zaista izgleda stomak nakon trudnoće: Reakcije na internetu će vas razbesneti! (FOTO)

Dvadesetrogodišnja Dorin Čing iz Malezije objavila je na jednoj društvenoj mreži fotografiju svog stomaka, na kojoj pokazuje telo nakon rođenja četvorki

Trudnoća
13:42h Autor:
Majka četvoro dece pokazala kako zaista izgleda stomak nakon trudnoće: Reakcije na internetu će vas razbesneti! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / doreen.ching1

Dorin Čing kaže da se na ovaj potez odlučila tek nakon što je uspela da prihvati svoj novi izled i da se pomiri sa činjenicom da ne može više da izgleda kao pre porođaja.

Fotografija, koja pokazuje duboke strije na Dorinom stomaku, osvojila je više od 23.000 lajkova, ali nisu svi bili oduševljeni ovim prizorom.

Dok su mnoge mlade majke podelile slične iskustvo u komentarima, te joj dale korisne savete, među njima je bilo i onih koji su joj sugerisali da je ona kriva za ožiljke, pošto je odlučila da ima mnogo dece.

Petočlana porodica saznala da će dobiti prinovu: Ultrazvuk ih prestravio! (FOTO)

"Nakon što sam napustila porođajnu salu, prvo sam pogledala sam u stomak, a zatim počela da plačem. Razmišljala sam kako ću da prihvatim izgled svog stomaka, koji će ostati ovakav do kraja života", napisala je Čing ispod svoje objave. U emotivnoj poruci, ona je saopštila da nema dovoljno novca za operaciju koja bi mogla da reši ove estetske nedostatke.

Zaposlena majka šestoro dece ima uvek besprekorno sređenu kuću: Ovo su njene cake! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs