Alal im vera

Petočlana porodica saznala da će dobiti prinovu: Ultrazvuk ih prestravio! (FOTO)

Roditelji su nakon prvobitnog straha izgurali trudnoću i porođaj

Porodica
20:35h Autor:
Petočlana porodica saznala da će dobiti prinovu: Ultrazvuk ih prestravio! (FOTO)
Foto: Facebook / courtney.waldrop.9

Petočlana porodica postala je veća za šest novih članova. Erik i Kortni Valdrop dobili su zdrave šestorke u decembru 2017. Roditelji su nakon prvobitnog straha izgurali trudnoću i porođaj i nakon samo nekoliko meseci organizovali su fotografsranje svojih uspavanih "veknica".

"Neverovatno je srećan osećaj imati svih šestoro s nama kod kuće. Životi su nam zauvek promenjeni. Nemamo reči da opišemo taj blagoslov, uzbuđeni smo početkom novog života za sve nas", rekao je par za People.

Tri devojčice i tri dečaka nazvali su Rivers, Rejn, Rolings, Blu, Tag and Lejk. Par od ranije ima tri sina, najstarijeg Sejlora rođenog 2008. i blizance Velsa i Bridža.

Prve preživele šestorke: Ceo svet je stalno pričao o njima, danas izgledaju ovako! (VIDEO)

Erik i Kortni upoznali su se u srednjoj školi, a venčali su se 2004. Od samog početka želeli su veliku porodicu, ali se nažalost prvih nekoliko trudnoća završilo spontanim pobačajem, pre nego što su dobili svoje prvorođenče 2008. Za drugu trudnoću odlučili su da koriste medicinsku pomoć pri oplodnji, što je rezultovalo rođenjem blizanaca.

Nakon nekog vremena par se odlučio za novo proširenje porodice, isprva bez pomoći i tretmana. Nakon što je zatrudnela, Kortni je izgubila to dete, nakon čega je par ponovo pomoć potražio u potpomognutoj oplodnji. Nakon nekoliko meseci tretmana dobili su iznenađujuće vesti - dobiće šestoro dece.

Majka saznala da nosi bliznakinje: Kada su se rodile, nije verovala svojim očima! (FOTO)

Isprva su bili potpuno prestrašeni, kako će krhka i sitna žena Kortni uspeti da iznese trudnoću. Sve se srećno završilo kada je u 30. nedelji rodila svih šestoro zdravih mališana, 11. decembra 2017.

Nakon kraćeg vremena u bolnici, deca i majka pušteni su kući. Ova brojna porodica i njihova priča privukla je veliku pažnju medija, a kuća TLC o njima snima i dokumentarni film, koji će izaći na jesen.

Mama stavila bliznakinje na krevet: Devojčice sa razlogom postale pravi hit na internetu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs