Dosetili se

Mama oduzela deci mobilne telefone: Mališani joj se osvetili na brutalan način! (FOTO)

Nakon što je im je oduzela mobilne telefone i tablete kako bi konačno otišli na spavanje, ovoj mami se njena pedagogija obila o glavu. Njeno četvoro dece smislilo je osvetu

Porodica
Autor:
Mama oduzela deci mobilne telefone: Mališani joj se osvetili na brutalan način! (FOTO)
Foto: Twitter / MGigger

Majka četvoro dece uzrasta između osam i trinaest godina, Mišel Giger, bila je sigurna da ima dobar i što je još važnije, ispravan plan. Ali naučila je da je osveta zaista, kako se to kaže, najbolja kada se servira hladna. A još je gore kada se servira noću. Šta to znači? Evo šta se dogodilo.

Zaposlena majka šestoro dece ima uvek besprekorno sređenu kuću: Ovo su njene cake! (FOTO)

Dakle, Mišel nije mogla da izađe na kraj sa svoje četvoro dece koja su se uveče sve duže i duže igrala na svojim mobilnim telefonima i tabletima. Kad su se ti neodlasci na spavanje na kraju odužili i do dva sata nakon ponoći, Mišel je prekipelo. Odlučila je da će sve sprave da zapleni i da ih drži u svojoj sobi kako deca ne bi mogla da dođu do njih.

Odnela mobilni na popravku: Čim je shvatila šta se tamo desilo, odmah je pozvala policiju! (FOTO)

Plan je izgledao savršeno, a Mišel je bila srećna što će deca konačno imati dovoljno sna. Možda bi tako i bilo da njeni malci nisu smislili osvetu. Napisala je na Tviteru:

"Pokupila sam sve telefone i ajpede od dece. Ali prošle noći ti mali zlikovci su navili na svim spravicama alarm za buđenje. I to svaki na različito vreme tako da su mi zvonili celu noć. Zapravo sam jako zadivljena njihovom domišljatošću i timskim radom", otkrila je Mišel: "Svi su u kazni."

7 zlatnih pravila za sve iscrpljene majke: Kako da opet pucate od energije!

Mama nije loše odigrala, ali nisu ni deca. Iako su se mnogi roditelji prepoznali u ovoj situaciji i uvideli njenu smešnu stranu, ima i onih koji su njenu reakciju smatrali previše ekstremnom. Jedna žena je napisala: "Zamislite da imate tako okrutne roditelje!"

Ali Mišel je branila svoje postupke i odgovorila: "Ako biti "okrutan" znači obezbediti da moje četvoro dece uzrasta od 8 do 13 godina nisu idioti koji vise na svojim spravama u 2 noću, biću najokrutnija mama".

A kad je drugi korisnik napisao: "Meni zvuči kao da postoji problem s poverenjem", uzvratila je: "Meni zvuči kao da imaju 8 do 13 godina". Slažemo se s Mišel po svim tačkama...

Vladeta Jerotić otkriva: U detinjstvu leže 3 glavna uzroka neurotičnosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs