Radnik osuđen na 6 meseci zatvora

Odnela mobilni na popravku: Čim je shvatila šta se tamo desilo, odmah je pozvala policiju! (FOTO)

Nesmotrena devojka je pre toga zaboravila da obriše škakljivi materijal koji se nalazio na njenom mobilnom, što je iskoristio radnik firme

Lifestyle
19:10h Autor:
Odnela mobilni na popravku: Čim je shvatila šta se tamo desilo, odmah je pozvala policiju! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / keelyhigh

Nakon što joj se pokvario mobilni telefon, 24-godišnja Kili Hajtauer s Floride ga je odnela na poporavku u T-Mobile. Ali, nesmotrena devojka je pre toga zaboravila da obriše snimak seksa koji se nalazio na njenom mobilnom, što je iskoristio radnik te firme.

A post shared by Keely Hightower (@keelyhigh) on

Naime, nakon što je mobilni popravljen Kili je shvatila da je radnik Roberto Sančez Ramos sam sebi poslao pornić koji je našao na telefonu, piše The Sun.

Sve se dogodilo u maju prošle godine kada je devojka odnela mobilni na popravku, a nakon povratka sledećeg dana proveravajući mejlove primetila je poruku sa snimkom pornića u prilogu, koju je radnik poslao na svoj mejl.

Ukrali joj fotografije sa Fejsbuka, a onda je počeo pakao: Mlada majka živi u strahu! (FOTO)

A post shared by Keely Hightower (@keelyhigh) on

Devojka se prepala i odmah pomislila dao će se snimak pojaviti u javnosti. Na njemu se vidi Kili tokom odnosa s muškarcem, iako se u videu ne vidi njeno lice. Ona je odmah pozvala policiju i Ramos je uhapšen i optužen na šest meseci zatvora. T-Mobile je zaposlio Ramosa uprkos osudi za prevaru u drugoj T-Mobile prodavnici još 2016. godine, a čini se da mu je nakon ovog incidenta gotova karijera u ovoj firmi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs