Konačno lepe vesti

Novi život sina filmske legende: Dilovao drogu, bio u zatvoru, sada čeka prvo dete! (FOTO)

To je informacija koja je zasigurno unela veliko veselje u porodicu Daglas jer se Kameron poslednjih godina našao u brojnim problemima
Vip priča
09:40h Autor:
Novi život sina filmske legende: Dilovao drogu, bio u zatvoru, sada čeka prvo dete! (FOTO)
Foto: Instagram / Cameronmorrelldouglas

Prošle nedelje strani mediji objavili su vest da će legendarni Majkl Daglas (72) uskoro prvi put postati deda. Naime, njegov sin Kameron Daglas (38) čeka prvo dete s devojkom Vivijen Tibs.

A to je informacija koja je zasigurno unela veliko veselje u porodicu Daglas jer se Kameron poslednjih godina našao u brojnim problemima.

U avgustu prošle godine Kameron je pušten iz zatvora nakon što je sedam godina proveo iza rešetaka zbog posedovanja droge.

Skandalozan razvod ćerke Slavice Eklston: Suze, batine, droga, milioni! (FOTO)

Nakon što je u leto 2009. godine uhapšen u jednom hotelu na Menhetnu, bio je optužen za posedovanje heroina i dilovanje kokaina. Prvo je napustio zatvor uz kauciju, ali prekršio je uslove kućnog pritvora pa je završio u zatvoru. Iako mu je pretilo deset godina zatvora, njegov advokat je uspeo da dogovori manju kaznu.

Boravak sina u zatvoru njegovom ocu Majklu je slomilo srce, ali Kameron je odlučan u nameri da se promeni. Kloni se izlazaka, vreme provodi s porodicom i nada se da je ovo njegov novi početak.

Lepu manekenku uništila droga: Nakon 3 godine izašla iz pakla i šokirala svojim izgledom! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A vežbanje mu pomaže kada je njegov unutrašnji mir u pitanju. Paparaci su ga snimili dok je na Menhetnu trčao bez majice i usput pokazao istetovirani torzo.

Od sportske zvezde do potpune propasti: Trune u zatvoru, svaki dan je sve lošije! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs