Preokret života

Napustio porodicu bez reči: 30 godina kasnije sačekao ih šok prizor pred vratima! (VIDEO)

Svake večeri je mislio na svoju porodicu i plakao, ali je znao da treba da se drži podalje od njih
Porodica
02:06h Autor:
Napustio porodicu bez reči: 30 godina kasnije sačekao ih šok prizor pred vratima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / LTP NEWS

Pre nekoliko decenija, čovek koga su zvali Pops, bio je jedan od najaktivnijih dilera narkoticima u SAD-u. Počeo je da se drogira kada mu je bilo samo 15 godina. Izrastao je u opasnog čoveka, koga su zvali El Diablo (đavo). Kako bi imao novca za svoj porok, često je obijao i pljačkao banke, ali i druge objekte.

Ipak, u jednom momentu se oženio, usvojivši dvoje dece koje je njegova žena dobila sa prethodnim mužem. Nastavio je da se drogira i da diluje širom SAD-a i Meksika. Tokom tih godina, živeo je dvostruki život. U jednom momentu, naslutivši šta se događa, njegova žena mu je postavila ultimatum – ili ona ili droga. Izabrao je drogu i napustio svoju porodicu bez reči.

Narednih 30 godina, vrteo se u krug sa zavisnošću od droge, ali i alkohola. Svake večeri je mislio na svoju porodicu i plakao, ali je znao da treba da se drži podalje od njih, radi njihovog dobra. 2009. godine, gledao je emisiju na TV kanalu sa religioznim sadržajima. Shvatio je da će, ukoliko ne promeni svoj život iz korena, umreti sam.

Skupio je snage koliko je preostalo i otišao na kliniku za odvikavanje i detoksikaciju. Trudio se iz petnih žila da se očisti, a ubrzo je počeo da se oseća zdravije nego ikad!

Konačno, rešio je da potraži svoju porodicu. Ubrzo je na Fejsbuku primio poruku od devojke koju ne poznaje. Bila je to njegova ćerka, sa kojom je dogovorio njegovu posetu porodici.

Njenom suprugu 23 godine nije bilo traga: Mislila da je mrtav, a onda je istina šokirala! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / LTP NEWS
Foto: Printscreen Youtube / LTP NEWS

Kada se pojavio na vratima tražeći drugu šansu, niko nije mogao da veruje da se to dešava. Njegova supruga je svakog dana očekivala de će joj javiti da više nije živ.

Nakon mnogo borbe, suza, patnje i zla, uz mnogo ljubavi i opraštanja, ova porodica je ponovo zdrava i kompletna!

Dala trogodišnjeg sina na usvajanje: 7 godina kasnije, saznala užasnu istinu o njemu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs