Neverovatna transformacija

Lepu manekenku uništila droga: Nakon 3 godine izašla iz pakla i šokirala svojim izgledom! (VIDEO)

Zavisnost od metamfetamina ju je potpuno uništila, mentalno i fizički, zubi su joj propali, a celo telo bilo joj je prekriveno ranama
Vip priča
08:18h Autor:
Lepu manekenku uništila droga: Nakon 3 godine izašla iz pakla i šokirala svojim izgledom! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / The Dr. Phil Show

Pre deset godina manekenka Džael Štraus postala je popularna širom Amerike, ali i šire nakon što je ušla u finale osme sezone TV šoua "America's Next Top Model". Međutim, ubrzo nakon toga postala je teška zavisnica što joj je potpuno promenilo fizički izgled, a izvukla se godinama kasnije nakon intervencije poznatog doktora Fila koji je u dogovoru s porodicom nagovorio mladu ženu na lečenje, a sve se prenosilo uživo na televiziji.

"Od onda nisam popila čašu pića, nijednu tabletu, nijedan džoint, nijednu crtu, ništa. Stvarno neverovatno. Veliko je čudo da još uvek dišem s obzirom na sve što sam radila i jako sam zahvalna. Kakve god promene sam morala da napravim da bih došla gde sam danas, ni za jednom ne žalim", rekla je nedavno za Too Fab.

Oduvek se osećala ružno zbog velikog nosa: A onda je postala neprepoznatljiva! (VIDEO)

<\/div>

Džael se već tri godine nije ni približila metamfetaminima od kojih je bila zavisna, a to se vidi i na njenim profilima na društvenim mrežama. Na slikama je nasmejana, okružena prijateljima i njihovom decom i uživa u svakom trenutku.

Danas ima 32 godine i živi u Ostinu u Teksasu, a radi u centru za odvikavanje. Za nju je to velika promena budući da je bila beskućnica zavisna od kristalnog meta i da se porodica bojala da neće još dugo živeti.

U septembru 2012. godine porodica je povukla potez očajnika, smatrali su to svojim poslednjim pokušajem da spase ćerku. Zamolili su doktora Fila za pomoć i dogovorili intervenciju, naravno, pred kamerama.

Svaki dan je prolazio pored beskućnice: Šokirao se kada je saznao istinu o njoj! (FOTO)

Međutim, nije sve prošlo glatko. Zavisnica se jako opirala bilo kakvoj pomoći. Doktor Fil, njen brat Brendon i majka Debi krenuli su da je traže po ulicama njenog rodnog grada. Znali su da je beskućnica. Kad su je pronašli, nakon duge svađe ipak je pristala da otputuje u Los Anđeles sa doktorom Filom.

Preklinjala je Boga da je oslobodi: Ne bih uspela bez pomoći više sile! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / The Dr. Phil Show
Foto: Printscreen Youtube / The Dr. Phil Show

Ni tamo nije sve išlo po planu - Džael se prepala i pobegla iz studija na Paramauntov parking. Kad ju je stigao, doktor Fil joj je rekao: "Ovo je prvi put za deset godina da sam izašao na ovo mesto, a to je samo da bih razgovarao s tobom."

Lud od alkohola i droge ubio suprugu: Skandalozan život slavnog pisca! (FOTO)

Još dok je bila takmičarka šoua 2007. primila je vest da joj se prijatelj predozirao. Uprkos tome, odlučila je da ostane u šou do kraja, a onda je i sama postala previše sklona drogama. Zavisnost od metamfetamina ju je potpuno uništila, mentalno i fizički, zubi su joj propali, a celo telo bilo joj je prekriveno ranama.

Ćerka joj umrla, sada upozorava druge roditelje: Ta bolest je kao epidemija! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs