Roditeljstvo

Uroš Petrović: Prešli smo sve granice u prezaštićivanju svoje dece! (VIDEO)

Mi u stvari samo proizvodimo meteropate, kaže popularni pisac za decu
Vaše dete & vi 08.02.2017. - 22:50h Autor: detinjarije.com
Foto: Printscreen/ Youtube/ Detinjarije Sajt Za Roditelje

Pogledajte ceo intervju i saznajte na koji način decu možemo zainteresovati za učenje i kako da naš obrazovni sistem učinimo podsticajnijim za nove generacije

 

"Ako uklonimo sve prepreke ispred deteta, nećemo ga obučiti da ih savladava. Prešli smo sve granice u prezaštićivanju svoje dece,” priča za Detinjarije popularni pisac za decu i koautor NTC sistema učenja, Uroš Petrović.

 

U razgovoru sa našim Nenadom Gladićem – Lepim Brkom, Uroš govori o svom iskustvu u radu sa decom i roditeljima i o tome šta bismo mogli da naučimo od drugih kultura:

 

Bebe rođene u 2017. godini: Samo Godina Petla daruje ove osobine!

 

"Radio sam sa decom i bio u vrtićima u Engleskoj, Švedskoj, Švajcarskoj, Danskoj… i video sam mnoge zanimljive stvari koje bi mogli i morali da prepišemo. Tamo, kada pada kiša, uopšte nema veze, niko ni ne obraća pažnju kakvo je vreme, a kod nas se bune roditelji, ne daju vaspitačima da izvode decu na kišu i sneg. U stvari, samo proizvodimo meteoropate."

 

Pogledajte ceo intervju i saznajte na koji način decu možemo zainteresovati za učenje i kako da naš obrazovni sistem učinimo podsticajnijim za nove generacije:

 

Ovo je razlog zašto nam sinovi sve više liče na devojčice: Biti muško danas je postalo teško!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...