Tuga

Malenog dečaka policajci ispratili u vrtić: Razlog će vam slomiti srce! (FOTO, VIDEO)

Tata je tragično izgubio život na dužnosti, ali onda su njegove kolege uskočile u pomoć i pružile neophodnu podršku ovom mališanu
Vaše dete & vi 30.08.2016. - 10:53h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Twitter / AmarilloISD

Maleni Džekson Šerlen nije mogao da drži svog tatu Džastina za ruku kada je po prvi put ušao u vrtić. Džastin, po zanimanju policajac, pre tri nedelje je izgubio život nakon komplikacija zbog teške nesreće koju je doživeo na dužnosti.

 

Mislila je da muž i ćerka kuvaju: Kada je ušla u kuhinju, imala je šta da vidi! (VIDEO)

 

Njegove kolege iz američke policijske stanice Amariljo zbog toga su odlučili da pruže podršku 4-godišnjem Džeksonu na dan kada mu je itekako trebao njegov tata. Dopratili su ga u školu i zatim se poređali u hodniku. Svaki policajac zagrlio je hrabrog mališana koji u tim trenucima nije mogao da sakrije smešak na svom licu.

 

"Dao bih sve da Džastin može da bude ovde sa svojim sinom", rekao je Danijel Smit, jedan od policajaca koji su Džeksona dopratili u školu. Dirnuta mališanova mama Džesika zahvalila se svima na podršci.

 

"Džastin bi bio ponosan na svoju braću i sestre zbog podrške koju pružaju njegovoj porodici", izjavila je mlada udovica.

 

Zaspao je ispod bolničkog kreveta: Razlog? On je tata godine! (FOTO)

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...