Odbranila dete

Prodavačica rekla njenoj ćerki da je debela: Mama lavica napravila bum na Fejsbuku! (FOTO)

Kada je prodavačica u prodavnici videla Leksi u jednoj haljini koju je isprobavala, dobacila joj prilično neprimerene komentare, koju su jako razljutili njenu majku
Vaše dete & vi
20:38h Autor:
Foto: Facebook / Megan Naramore Harris

Iskustvo kupovine haljine za matursko veče trebalo bi da bude zabavno.

 

Međutim, Megan Haris i njena 13-godišnja ćerka Leksi, otišle su iz jedne prodavnice sa gorkim ukusom u ustima.

 

Naime, kada je prodavačica u prodavnici videla Leksi u jednoj haljini koju je isprobavala, dobacila joj prilično neprimerene komentare, koju su jako razljutili njenu majku.

 

"Ne želim uopšte da ponavljam sve što rekla mojoj ćerki. Nazvala ju je debelom i rekla joj da mora da nosi steznik", ispričala je Megan, ali je odlučila da javno progovori i obrati se svim nepristojnim prodavačicama:

 

Leksi joj je dala dopuštenje da objavi njenu fotografiju i priču o incidentu na Fejsbuku i taj status do sada je skupio skoro 500 hiljada lajkova i brojne komentare drugih majki.

 

"Bravo Megan! Videla sam fotografiju i pomislila kako joj dobro stoji ta haljina. Onda sam videla post. Besna sam! Ta prodavačica je neuka. Malena izgleda sjajno u haljini i ništa joj ne fali", samo je jedan u nizu komentara.

 

Pitala beskućnika zašto je na ulici: Njegov odgovor će vas rasplakati! (FOTO)

 

U nastavku pročitajte poruku mame lavice:

 

"Draga prodavačice,

 

ovo je moja ćerka tinejdžerka, koja je želela isproba haljine za matursko veče. Pronašle smo ovu haljinu i zamolila je da je proba... Rekla sam joj da izgleda jako odraslo u njoj, a ona se nasmejala i rekla da izgleda staro, ali da će mi svejedno dozvoliti da je fotografišem. Nakon toga, vi ste ušli u garderobu i rekli mojoj ćerki da mora da nosi steznike ako želi tu haljinu.

 

Rekla sam vam da njoj to ne treba, ali vi ste nastavili da se svađate sa mnom. Nakon toga smo otišle. Žao mi je što vam nisam rekla koliko mladih devojaka pati zbog niskog samopouzdanja, a reći da im fali nešto kako bi bile savršene može naneti veliku štetu. Djevojke svih godina, oblika i veličina su savršene... Ako se dobro osećaju u haljini, samo je to važno. Moja ćerka pliva, trči, pleše i vežba jogu. Ona je fit. Ona je lepa. Ne trebate joj vi da biste joj govorili da nije savršena. Nadam se da će ljudi podeliti ovaj status i da će on doći do vas kako nikada više ne biste ovakvo nešto rekli mladoj devojci", završila je Megan.

 

Naravoučenije za sva vremena: Sjajan odgovor dvorske lude razmaženom kralju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...