Ludačka hrabrost

Poveo ćerku na posao, sada je na meti osude celog sveta: Evo i zašto! (FOTO)

Fotografija je do sada prikupila 15 hiljada lajkova, ali i skoro 4.000 različitih komentara, uglavnom onih koji Franciskov postupak smatraju potpunom ludošću
Porodica 28.01.2016. - 12:29h Autor: Stil
Foto: Instagram Printscreen / F.r.paquirri

Francisko Rivera, slavni španski matador, podigao pravu buru na Instagramu, kada je objavio fotografiju sa svojom petomesečnom ćerkom Karmen.

 

Fotografija prikazuje Franciska dok obavlja svoje svakodnevne obaveze, a sve bi bilo u redu, da u pitanju nije borba sa bikom!

 

Naime, on je svoju ćerkicu poveo sa sobom u arenu, a dok jednom rukom izaziva bika, u drugoj drži malo dete, pa nije ni čudo što je fotografija velikom brzinom preplavljena komentarima osude i zabrinutosti.

 

To je došlo do te mere da se uključila i Nacionalna agencija za zaštitu dece, a u toku je ispitivanje ugrožavanja i kršenja prava deteta.

 

Nadala se trećem detetu: Umesto jednom bebom, blagoslovena medicinskim čudom! (FOTO)

 

A photo posted by Francisco Rivera (@f.r.paquirri) on Jan 24, 2016 at 12:57pm PST

 

 

 

Ali, Franciska je baš briga i za Agenciju i za negativne komentare. On je srećan, jer je sa svojom ćerkom uradio isto što i njegov otac sa njim, i kaže da je u pitanju porodična tradicija.

 

"Karmenin debi! Ona je peta generacija matadora u našoj porodici. Moj deka je bio matador, kao i moj otac. Moj otac je radio ovo sa mnom i ja sam to uradio sa svojom starijom ćerkom Kajetanom, a sada i sa Karmen", napisao je poznati borac sa bikovima uz fotografiju.

 

Fotografija je do sada prikupila 15 hiljada lajkova, ali i skoro 4.000 različitih komentara, uglavnom onih koji Franciskov postupak smatraju potpunom ludošću.

 

Ipak, ima tu i onih koji su ga podržali i razumeju ga - njegove kolege matadori, jer su isto to radili sa svojom decom.

 

Kao još jedan od dokaza da ga baš briga šta će ko reći, Francisko je objavio i fotografijuna kojoj je on beba, u naručju oca koji se bori sa bikom.

 

"Istorija se ponavlja. Živelo nasleđe, osećanja, čistoća, ponos...", napisao je slavni matador.

 

Patrijarh Pavle objasnio suštinu porodice: Da nikada ne skrenete sa pravog puta!

 

A photo posted by Francisco Rivera (@f.r.paquirri) on Jan 24, 2016 at 3:25pm PST

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...