Neverovatno

Četiri generacije čistih čuda: Porodica u kojoj se rađaju samo blizanci!

Blizanci su prava retkost, ali ne i u pojedinim porodicama gde se to ponavlja generacijama
Vaše dete & vi
23:18h Autor:
Četiri generacije čistih čuda: Porodica u kojoj se rađaju samo blizanci!
Foto: Thinkstock

Jeste li se ikada zapitali kako je biti jedan u milijardi? Upoznajte Klaru i Džesiku Gvin, četvrtu generaciju blizanaca u svojoj porodici, koja se s pravom može nazvati jedinstvenom.

Tridestšestogodišnja Mel, koja ima sestru bliznakinju Šeril, bila je oduševljena kada su joj u 12. nedelji trudnoće saopštili da nosi blizance.

“Bila sam šokirana, ali neću lagati da sam uvek mislila da će neka od nas dve roditi blizance.”

Devojčice koje su prevremeno rođene sada su zdrave i imaju sedam meseci. Stručnjaci u Velikoj Britaniji navode da je šansa da dobijete dvojajčane blizance 1:112, a da za četiri generacije blizanaca u istoj porodici - jedan prema milijardu!

Tradicija rađanja blizanaca počela je od prebake Džojs koja je imala sestru bliznakinju Margaret. Džojs je potom rodila muške blizance, od kojih je jedan Kevin. Kevin se potom oženio i dobio dve ćerke bliznakinje Mel i Šeril, a sada je i Mel dobila Džesiku i Klaru.

S dolaskom na svet četvrte generacije blizanaca u ovoj porodici mama Mel kaže da će malo promeniti tradiciju. Naime, ona i suprug su se dogovorili da neće devojčice oblačiti u istu odeću.

To su radili meni i sestri! Nismo podnosile što smo uvek isto obučene. Želim da njih dve formiraju odvojene ličnosti", kaže Mel.

Ipak, ova mama tvrdi da će sestre uvek biti telepatski povezane baš kao što su ona i njena sestra. Kako kaže, često predoseti kada se njena sestra Šeril povredi ili pomisli na nju baš u trenutku kada je zove na telefon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs