Kakav preokret

Napravili žurku da saznaju pol bebe: Ono što su otkrili niko nije slutio! (VIDEO)

Rezultate sa polom deteta odneli su poslastičaru, tako da ni oni ne bi saznali pol deteta sve dok na zabavi ne odseku krišku i vide da li je unutrašnjost plava ili ružičasta
Trudnoća
17:20h Autor:
Napravili žurku da saznaju pol bebe: Ono što su otkrili niko nije slutio! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Dinahleigh Ortiz

Trudna Dajnali i njen partner Entoni odlučili su da naprave zabavu na kojoj će da otkriju pol deteta. Međutim, ono što su našli u torti koja je trebalo da otkrije da li buduća mama nosi devojčicu ili dečkića sve je ostavilo bez daha.

Naime, rezultate sa polom deteta odneli su poslastičaru, tako da ni oni ne bi saznali pol deteta sve dok na zabavi ne odseku krišku i vide da li je unutrašnjost plava ili ružičasta.

Entoni je bio jednostavno van sebe od sreće zbog sledećeg velikog koraka u životu.

Svet mi se srušio kada sam saznala da ću roditi dečaka: Neverovatna ispovest majke!

"Za sve koji još ne znaju, uskoro ću postati tata! Tako sam i uzbuđen i nervozan zbog svega ovoga. Ali Bog radi sve s razlogom i ovo se pokazalo najvećim blagoslovom u mom životu i jako me raduje što ću sve to deliti sa ženom koju volim", napisao je na Instagramu.

Ali kada su isekli tortu pred svim gostima, Dajnali je ostala u šoku. Nije videla ni plavu ni ružičastu boju. Onda je Entoni iz sredine torte izvukao kutijicu.

Ne bismo hteli da vam kvarimo iznenađenje – sami otkrijte šta je u stvari torta skrivala.

Test trudnoće drevnih Egipćana: Jednostavna i tačna tehnika!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs