Skratite iščekivanje

Plavo ili roze: Kako otkriti pol deteta u ranim mesecima trudnoće!

Ako vam je trudnički stomak nisko, pripremite se na puno plave odeće
Trudnoća 23.05.2016. - 16:12h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Profimedia

Svakom budućem roditelju najvažnije je da se njegovo dete rodi zdravo, a hoće li biti devojčica ili dečak manje je važno.

 

Ipak, uvek se sa nestrpljenjem čeka lekarski pregled na kojem će se saznati pol bebe. To slatko iščekivanje može da se skrati uz sledećih devet zabavnih načina na koje, i pre nego što lekar potvrdi, možete saznati da li vam stiže dečak ili devojčica!

 

Priča iz života Ljubivoja Ršumovića: Imaš obraz lijevi i desni!

 

Svakako, ne verujte u ovo 100 odsto, već bolje sačekajte da vam lekar potvrdi pre nego što počnete sa kupovinom roze ili plave odeće!

 

1.Hrana za kojom čeznete
Ako vam se stalno jede slatko, vrlo je verovatno da nosite devojčicu. Ako imate potrebu za slanom i začinjenom hranom, velika je verovatnoća da ćete dobiti dečaka.

 

2.Jutarnje mučnine
Ako vam početak trudnoće prolazi bez ili sa vrlo malo jutarnjih mučnina, verovatno nosite dečaka. Ako vam je pak želudac stalno uznemiren i imate jake jutarnje mučnine, to možete da zahvalite devojčici.

 

Jedna mama otkriva: 5 najvećih razlika između prve i druge trudnoće!

 

3.Oblik stomaka
Ako vam je trudnički stomak nisko, pripremite se na puno plave odeće, a ako je visoko, u garderobi vašeg deteta prevladavaće ružičasta boja.

 

4.Otkucaji srca
Ako je oko sedme nedelje od začeća broj otkucaja detetovog srca u minuti 140 ili više, to ukazuje da stiže devojčica, a ako su otkucaji srca ispod 140, možete se radovati dečaku.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Bubuljice
Problemi sa kožom lica i loš ten znak su da ćete postati mama ćerke. Naše bake su govorile da se bubuljice pojavljuju jer devojčice svojim mamama kradu lepotu.

 

6.Veličina grudi
Ukoliko vam leva dojka izgleda veće od desne, to bi moglo da ukazuje na to da ćete dobiti sina. Veća desna dojka od leve znači da možete da očekujete ćerku.

 

7.Miris belog luka
I mali test sa belim lukom može vam otkriti pol deteta. Ako vam nekoliko sati nakon konzumacije miris belog luka izlazi kroz pore, biće muško. Ukoliko nema nikakvog mirisa, biće žensko.

 

8. Grljenje stomaka
Ako već imate devojčicu i ona stalno grli vaš stomak, u vama raste dečak. Ako imate sinčića koji stalno grli stomak, u vama raste curica.

 

9. Test sa burmom
Zavežite prsten, po mogućstvu burmu, za končić i stavite ga tako da visi iznad stomaka. Ako se prsten pomera napred-nazad, možete da se radujete devojčici, a ako se pomera kružno, možete se radovati dečaku.

 

Bila je seksi trudnica, sad je najzgodnija mama: Nju svi mrze jer joj zavide! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...