Srećne okolnosti

Nerođena beba preživela teroristički napad, roditelji joj poručili: Naš si heroj! (VIDEO)

Trudnica je izjavila da je u jednom trenutku, dok je potpuno prestravljena bežala kroz zadimljeni terminal briselskog aerodroma shvatila kako će preživeti
Trudnoća
09:10h Autor:
Nerođena beba preživela teroristički napad, roditelji joj poručili: Naš si heroj! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ODN

Bračni par Mehta i njihova nerođena beba uspeli su da izbegnu smrt na briselskom aerodromu Zaventem na kojem su prošle nedelje odjeknule dve eksplozije. Par se vraćao s odmora u Dubaiju. Nedugo nakon što su sleteli u belgijski glavni grad, aerodrom su napali teroristi Islamske države. Komadi plafona padali su po ljudima dok su Sneha i Samip trčali iz zgrade prema parkingu. Uspeli su da uđu u taksi i da dođu do bolnice gde su trudnu Snehu (28) pregledali lekari.

Otišla na abortus, ali ovo nije mogla da očekuje: Nezapamćeno medicinsko čudo! (FOTO)

Trudnica je izjavila da je u jednom trenutku, dok je potpuno prestravljena bežala kroz zadimljeni terminal aerodroma shvatila da će preživeti. Ultrazvuk je pokazao da je i dete u njenom stomaku, staro 16 nedelja, sasvim dobro.

Srećna što će imati priliku da postane majka, Sneha je napisala dirljivo pismo svojoj bebi, nadajući se da će ga pročitati kada napuni 16 godina.

"Ljubavi,

Ne znam da li smo ti ovo već rekli, ali kada si bila stara 16 nedelja, mama i tata su preživeli eksploziju na aerodromu u Briselu. Bez obzira na to gde se čovečanstvo danas nalazi, želim da ti kažem da je tvoje postojanje zaista divna stvar i da je svet pun posebnih ljudi.

Nisi samo mami i tati dala razlog za život, nego si nas učinila svesnima samih sebe kao nikad dosad.U trenutku napada osećala sam se življe nego ikad. Znala sam da moram da te zaštim i zato sam ostala mirna i staložena.

Kada smo došli do bolnice, i kada sam videla na ultrazvuku kako sisaš palac i izvodiš akrobacije u mom stomaku, sve ono nepoverenje, bes i mržnja, koje sam osećala prema teroristima, su nestali. Nadam se svim svojim srcem da će svet na koji ćeš doći biti bolji, ako ne, onda da ćeš dati sve od sebe da ga učiniš takvim.

Nama si neprocenjiva i naš si heroj. Budi uvek hrabra i zdrava. Ljubav koju osećamo prema tebi ne može se opisati rečima.

Mama i tata!"

Roditelji pogledali bebu pre spavanja: Nisu mogli da veruju svojim očima! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs