Neverovatno

Lekari zanemeli: Način na koji je zatrudnela sve ostavio bez teksta!

Ili je došlo do propusta lekara ili je usled telesne traume telo formiralo fistulu
Trudnoća
14:32h Autor:
Lekari zanemeli: Način na koji je zatrudnela sve ostavio bez teksta!
Foto: Shutterstock

Trudnoća kao posledica analnog seksa dešava se tek jednom u milion slučajeva, a urolog Brajan Stajksner sa privatne klinike “Jersey Urology Group” u Atlanti upravo se sa jednim takvim slučajem susreo tokom svog školovanja.

Jedne večeri, navodi Stajksner, trudna žena došla je na urgentno odeljenje žalieći se na crvene mrlje na donjem vešu. Iako ova pojava nije retkost u trudnoći, ono što je bilo vrlo neobično je što je krv dolazila iz rektuma pacijentkinje.

Ispostavilo se da je pacijentkinja rođena sa kloakalnom malformacijom, retkim stanjem (jedna u 25.000 žena) koje karakteriše spajanje uretre, vagine i anusa u jednu veliku šupljinu, nazvanu kloaka. Uprkos tome što lekari još uvek ne znaju šta uzrokuje ovu anomaliju, ona se obično dijagnostikuje odmah po rođenju,nakon čega sledi hirurški zahvat kojim se kod bebe razdvajaju uretra,vagina i rektum.

Bila trudna 9 meseci, a nije znala - Doktorka objasnila ovaj fenomen!

Upravo to je bio slučaj sa ovom ženom. Ipak, tokom njene operacije nešto je pošlo po zlu - ili je došlo do propusta lekara ili je usled telesne traume telo formiralo fistulu (abnormalnu povezanost organa), što je rezultovalo spajanjem materice sa rektumom. Njena vagina postala je slepi put, a menstruaciju je imala rektalno.

Ovaj problem, nažalost, nije bilo moguće uočiti zato što je spolja sve izgledalo sasvim normalno.

Kako je pre trudnoće imala isključivo analni seks, pacijentkinja je ostala u drugom stanju. Nekoliko meseci kasnije porođaj je izvršen carskim rezom koji je predstavljao jedinu opciju.

Prirodna kontracepcija - Kako računati plodne dane i koliko je ova metoda pouzdana!

Stejksner navodi da ne zna šta se sa ženom događalo nakon porođaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs