Neverovatno

Ginekolog Merilin Monro uzdrmao svet: Ovo je ćerka koju je tajno rodila Džonu Kenediju! (FOTO)

Meredit je na samrti priznala svojoj ćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između slavne lepotice i američkog predsednika
Vip priča
16:52h Autor:
Foto: Profimedia

Iako je prošlo više od pedeset godina od smrti Merilin Monro, jedna od najlepših glumica i dalje je u žiži javnosti.

 

Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je pre mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gledis Bejker Moris!

 

Pedesettrogodišnja Gledis je pokrenula sudski postupak budući da je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije ćerka njene rođake Meredit Bejker.

 

Spletke, razvrat i skandali! Kad padnu maske savršenstva: Pravi život Žakline Kenedi! (FOTO)

 

Foto: Youtube printscreen / DASH1ful
Foto: Youtube printscreen / DASH1ful

Ipak, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj ćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i Džona Kenedija.

 

"Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje", otkrila je Gledis.

 

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojen Gledis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

 

Dve decenije od jezive tragedije: Buran život i tragičan kraj princeze Dajane

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedi, procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona!

 

Sa druge strane, teoretičari zavere veruju da je Merilin zapravo živa, i da se to ona predstavlja pod imenom Gledis Bejker Moris, što objašnjava sličnost između slavne dive i njene navodne ćerke.

 

Ceo svet obišao, a ovde nije hteo da dođe: Zašto je Tito izbegavao ovaj grad u Srbiji?

 

U šta vi verujete?

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs