Šok

Zbog previše votke mu otkazalo srce: Nakon pola sata, čuvar mrtvačnice se oduzeo od straha!

Neverovatan događaj šokirao Poljsku
Lifestyle
13:04h Autor:
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Dvadesetpetogodišnji Poljak, koji je proglašen mrtvim nakon što je popio veliku količinu votke, nedugo nakon toga probudio se u mrtvačnici!

 

Umesto da ode da se oporavi, muškarac se vratio u pab, gde se pridružio svojim prijateljima. Incident se dogodio u pokrajini Kamjena Gora na jugozapadu zemlje.

 

Kamil, kako je nazvan, u prvi mah se onesvestio usled srčanog udara. Ubrzo su se pojavili radnici hitne pomoći, koji su ga proglasili mrtvim i odvezli u lokalnu mrtvačnicu.

 

Muškarac je nakon nekoliko sati u hladnjači došao sebi, kada je počeo da lupa i time šokirao čuvara koji je pozvao policiju. Nakon medicinskog pregleda pušten je kući.

 

Proglasio ga mrtvim, ali ga je nešto i dalje kopkalo: Lekar godinama prepričava čudo! (VIDEO)

 

Ovaj događaj sličan je onom u Rusiji koji se dogodio početkom januara, kada se jedan muškarac nakon pijančenja takođe zatekao u mrtvačnici. Nakon što se otreznio, vratio se na žurku.

 

Godine 2014. 91-godišnja Janina Kolkijevic iz Poljske provela je 11 sati u mrtvačnici nakon što je proglašena mrtvom. Osoblje se šokiralo kada je primetilo da se vreća s njenim telom pomera.

 

Nakon što su je oslobodili, gospođa Kolkijevic se ugrejala činijom supe i dvema palačinkama.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...