Svaka mu čast

Udovac (89) više nije hteo da bude usamljen: Doneo odluku koja mu je promenila život! (VIDEO)

U oglasu je napisao da je samo usamljeni starac koji traži zaposlenje na pola radnog vremena, kako ne bi "umro od dosade"
Zanimljivosti
18:18h Autor:
Udovac (89) više nije hteo da bude usamljen: Doneo odluku koja mu je promenila život! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ODN

Britanski udovac Džo Bartli (89) "umirao je od dosade" u svom domu u južnom Devonu u Engleskoj. Odlučio je da potraži posao, pa je počeo da radi kao konobar u jednom porodičnom lokalu.

Bartli je bio član šeste vazduhoplovne divizije i služio je u Palestini nakon Drugog svetskog rata. Njegova supruga Kasandra umrla je pre dve godine i Džo od tada živi sam.

"Nisam imao s kim da razgovaram. Otkako je ona umrla preselio sam se u stan i život je tu kao u ćeliji. Kao u samici", rekao je Džo za "The Guardian".

Trudnica radila 2 posla da bi preživela: Šef joj priredio šok koji mu neće zaboraviti! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / ODN
Foto: Printscreen Youtube / ODN

Njegov oglas u novinama videli su vlasnici bara "Cantina Bar and Kitchen", pa su ga pozvali na razgovor. Sara Martin, jedna od vlasnica rekla je da je Džo predivan čovek i da bez obzira na svoju starost zaslužuje šansu:

"On neće raditi ništa teško. Bar je mesto gde ljudi dolaze kako bi popili piće i izjadali se nekome, a Džo bi mogao da bude taj."

U oglasu je napisao da je samo usamljeni starac koji traži zaposlenje na pola radnog vremena, kako ne bi "umro od dosade". Ovo nije jedina ponuda za posao koju je Džo dobio. Svi poslodavci su bili oduševljeni njegovim oglasom i odlukom da ponovo počne da radi u 89. godini.

Živeo je 67 godina u srećnom braku: Evo šta deka udovac (99) sve savetuje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs