Neverovatna priča

Gladan beskućnik je molio za parče hleba: Ovakav epilog niko nije slutio! (VIDEO)

Siža je odlučila da ne podlegne predrasudama i da joj prva misao ne bude da je u pitanju prevarant
Zanimljivosti
17:00h Autor:
Foto: Youtube Printscreen / FOX 9 News | KMSP-TV Minneapolis-St. Paul

Devojka po imenu Siža Abigejl Baires vlasnica je restorana sa brzom hranom u Mineapolisu, najvećem gradu američke države Minesota.

 

U karijeri je viđala sve i svašta, ali kada joj je izgladneli beskućnik Markus ušao u lokal i tražio da mu da hranu, taj trenutak promenio je život oboje.

 

Naime, Siža ga je odmah pitala zbog čega nema posao i da li zna da njoj ništa ne pada s neba, na šta je Markus rekao da je posao nešto što bi najviše voleo, ali niko neće da ga zaposli zbog dosijea u policiju punog krađa, na koje je bio primoran zbog gladi i nemaštine.

 

Siža je odlučila da ne podlegne predrasudama i da joj prva misao ne bude da je u pitanju prevarant, već siroti beskućnik koji se vrti u začaranom krugu - beskućnik je jer nema posao, a posao nema jer je beskućnik.

 

Tražio je hranu u đubretu, a onda je naišao na nju: Gest koji je dirnuo ceo svet! (FOTO)

 

Foto: Youtube printscreen / FOX 9 News | KMSP-TV Minneapolis-St. Paul
Foto: Youtube printscreen / FOX 9 News | KMSP-TV Minneapolis-St. Paul

Zato je odlučila da mu predloži da toga dana kod nje pere sudove, a ona će mu za to platiti. Pre nego što ga je poslala u kuhinju, Siža mu je dala obrok i odmah potom ostala u čudu - Markus nije seo za sto da pojede obrok, već je izašao iz lokala.

 

I taman kada je Siža pomislila da je pogrešila, videla je nešto neverovatno. Markus je otišao da podeli obrok sa svojim prijateljima, takođe beskućnicima, a zatim se vratio, spreman da radi.

 

Nakon što je malo razgovarala sa njim, Siža je shvatila da je u pitanju divna osoba i odlučila je da mu da taj posao do daljnjeg.

 

Priča o dobrodušnoj vlasnici i vrednom beskućniku proširila se po internetu brzinom svetlosti, a Siža nije očekivala da će sve poprimiti tolike razmere, da je popularnost njenog lokala neverovatno porasla, a ponekad nema gde da smesti sve mušterije.

 

To je deifinitivno njena nagrada za dobro delo!

 

Ruski mitropolit otkrio kako Bog uzvraća višestruko: Nagrada za dobro delo nikad ne izostaje!

 

Pogledajte video:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...