Neverovatno

Tražio je hranu u đubretu, a onda je naišao na nju: Gest koji je dirnuo ceo svet! (FOTO)

Na pitanje zbog čega je to uradila, Ešli je istakla da je sigurna da smo svi mi nekad u životu bili u situaciji kada nam je pomoć očajnički bila potrebna
Lifestyle
17:06h Autor:
Tražio je hranu u đubretu, a onda je naišao na nju: Gest koji je dirnuo ceo svet! (FOTO)
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Kada je Ešli Džiron, vlasnica prodavnice sendviča u Oklahomi shvatila da neko svako veče, po kontejneru koji radnja koristi za bacanje smeća, pretura i traži bačene ostatke hrane, uradila je nešto što bi malo ko u današnje vreme i oduševila ceo svet!

Naime, ona je na računaru otkucala nekoliko rečenica i papir zalepila na prozor radnje, na vrlo vidljivo mesto - prenosi portal Mashable.

Čin policajca koji je oduševio svet - Uhvatio je u krađi, a evo šta je posle uradio! (VIDEO)

"Vi ste ljudsko biće i vredite više od obroka iz kontejnera. Molim vas, uđite unutra dok traje radno vreme i dobićete sendvič, sveže povrće i čašu vode. Ne treba ništa da platite, niko vas ništa neće pitati.

Vaš prijatelj, vlasnik", napisala je Ešli.

A photo posted by Greg King (@gregking8081) on Apr 10, 2015 at 10:43am PDT

Neko od mušterija ili prolaznika odmah je fotografisao dirljivu poruku koja pruža nadu da na ovom svetu još uvek ima divnih i humanih ljudi, a fotografija se munjevitom brzinom proširila društvenim mrežama.

"Povredilo me je kada sam shvatila da je neko zaista prinuđen to da radi", rekla je Ešli za portal Kfor i dodala da neće skinuti poruku sve dok taj neko ne dođe i prihvati njen poklon.

Na pitanje zbog čega je to uradila, Ešli je istakla da je sigurna da smo svi mi nekad u životu bili u situaciji kada nam je pomoć očajnički bila potrebna, nebitno o čemu se radilo.

Nećete verovati - Čovek pocepao beskućniku natpis, iz odličnog razloga! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs