Iznenađujuće zabavne reakcije

Iskreni: Kako muškarci vide ženino trudno telo!

Očevi i budući očevi su, skriveni anonimnošću, vrlo otvoreno izneli stavove o telesnim promenama na budućim majkama njihove dece
Trudnoća
17:18h Autor:
Iskreni: Kako muškarci vide ženino trudno telo!
Foto: Shutterstock

Na pitanje Redditove korisnice u samo nekoliko dana stiglo je preko hiljadu odgovora različitih očeva širom sveta i velika većina trudno telo svoje partnerke smatra jednako ili još privlačnijim nego pre trudnoće. Ako ste zabrinuti zbog toga kako vaši partneri vide vaše zaobljeno telo, ovi će vas komentari razveseliti, nasmejati i uveriti da nemate čega da se stidite.

"I dalje me je seksualno privlačila, ali mi je bila i vrlo smešna. Visoka je 158 centimetara i, kada je dogurala do sedmog meseca, jednostavno je izgledala urnebesno, ali neodoljivo. Tako niska, s tako velikim trbuhom, nisam mogao da se ne nasmejem svaki put kada sam je video, ali dobro je podnosila šalu".

"Moja žena je postala zgodnija i ostala zgodnija tokom i nakon trudnoće. Ne veruje mi. Mogu da joj dajem komplimente ceo dan, pišem je*ene sonete, ostavljam pesme, šapućem gluposti na uho ili objašnjavam kako volim svaki njen centimetar, ali njoj padne samopouzdanje i skriva se. Prokleta ženo, video sam što ti je dete učinilo i zbog toga samo želim da ti ih napravim još".

"Mislio sam da je moja supruga predivna kada je bila trudna. Mislim, mislio sam to i pre i posle, ali za vreme trudnoće tu je bilo nešto više, kao neka primitivna privlačnost zbog toga što nosi moje dete."

"Seks mi zaista nije padao na pamet. Nikako nisam mogao da izbijem iz glave pomisao da je unutra dete. Apsolutno volim svoju suprugu i smatram je privlačnom, ali trudnoća je bila velika, velika mentalna barijera".

"I dalje sam je smatrao privlačnom, ali sam bio prestrašen nadolazećim očinstvom i bilo mi je malo neugodno da imam s njom seksualne odnose. Ne mogu da objasnim zašto. Ipak, jesam, ali ona je inicirala. U drugoj trudnoći sam razrešio sve nepoznanice, znao sam šta da očekujem, pa su strah i nelagoda nestali i nisam mogao da je se zasitim".

"Moja supruga je visoka 145 centimetara i u sedmom mesecu nije mogla da dosege udaljeni deo kuhinjskog elementa. Kupili smo joj nastavke za papučice automobila kako bi mogla da vozi, a da trbuhom ne udara u upravljač. Bila je neverovatno preslatka. Jednom se kupala i nije mogla da izađe iz kade, pa je morala da viče i zove me kako bih joj pomogao".

"Sve je bilo u redu do osmog i devetog meseca kada se pretvorila u trudnosaurusa reksa".

"I dalje vidim istu ženu u koju sam se zaljubio i kojom sam se oženio. Potpuno istu. Mislim, dobila je dvadesetak kilograma, ali kao da mi mozak ne dopušta da je vidim drugačije. Naravno, ruke joj više nisu vitke, a bokovi i noge su joj jači, ali nema veze".

"Kada mi je supruga bila trudna s prvim detetom, libido mi je malo splasnuo. Mislio sam da bih mogao nekako da povredim dete tokom seksa. Znao sam da se to neće dogoditi, ali jednostavno mi se činilo čudnim. Kada je bila drugi put trudna, nekoliko godina kasnije, nisam mogao da je se zasitim. Drugi put je nešto bilo drugačije i bila mi je vrlo privlačna.

"Moja supruga mi je neverovatno seksi, ne mogu da je se zasitim... A volim i strije, ja sam joj ih napravio i ima ih jer mi je dala troje prelepe dece. To su ožiljci ratnice. Savršena je".

"Uvek sam voleo njeno telo, ali tokom trudnoće sam postao praktično zavisan od njega. Često bih joj išao na živce jer ne bih mogao da zadržim ruke na mestu".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs