Skandal

Proglašena krivcem za razvod Breda i Anđeline: Trudna sam, ostavite me na miru!

Glumica se prvi i poslednji put obratila javnosti na ovu temu
Vip priča
08:20h Autor:
Proglašena krivcem za razvod Breda i Anđeline: Trudna sam, ostavite me na miru!
Foto: Profimedia

Ako je verovati tabloidima, brak Anđeline Džoli i Breda Pita pukao je zbog navodne glumčeve afere sa koleginicom sa snimanja ratne drame Allied, lepom Marion Kotijar.

Iako su mnogi u trejleru filma zaista videli hemiju, čini se da je ipak sve samo dobra gluma. Bar tako tvrdi Marion u prvom, i kako kaže jedinom, obraćanju javnosti nakon skandala oko razvoda poznatog para.

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

"Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na vest koja je objavljena pre 24 sata i u koju sam na silu uvučena. Nisam navikla da komentarišem ovakve stvari niti da ih doživljavam ozbiljno, ali ova situacija se naglo razvija i utiče na ljude koje volim, zato moram da se oglasim.

Kao prvo, pre mnogo godina upoznala sam čoveka svog života, oca našeg sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj i jedini koji mi je potreban.

Razdvojene voštane figure Breda i Anđeline: Nećete verovati ko stoji između njih! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Drugo, za sve koji su zaključili da sam skrhana, jako sam dobro, hvala. Ova veštačka rasprava nije me uznemirila. A za medije i hejtere koji lako osuđuju, zaista vam želim brz oporavak", napisala je lepa glumica otkrivši da je po drugi put trudna sa partnerom Đuilameom Kaneom, sa kojim je u vezi od 2007. godine. Njihov prvi sin, Marsel, rođen je 2011. godine.

Marion se u svom pismu koje je objavila na Instagramu obratila i Anđelini i Bredu, poželevši im sve najbolje.

"Na kraju, zaista želim da Anđelina i Bred, koje veoma poštujem, pronađu mir u ovim turbulentnim vremenima. S ljubavlju, Marion", poručila je glumica uz nagoveštaj da je mediji već jednom ostave na miru.

Slavna glumica završila u bolnici: Brutalno pretučena, krila lice od paparaca! (FOTO)

A photo posted by @marioncotillard on Sep 21, 2016 at 4:43pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs