Divna stvorenja

Napravio psu sa ulice kućicu da se ne smrzne: Ovakav prizor unutra nije očekivao! (VIDEO)

Kada je jedan čovek video kuju sa ulice koja je tek rodila svoje kučiće, želeo je da joj pomogne. Na dalji tok događaja, međutim, nije mogao da računa

Ljubimci
17:04h Autor:
Napravio psu sa ulice kućicu da se ne smrzne: Ovakav prizor unutra nije očekivao! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / The Dodo

Krov nad glavom je jedna od najosnovnijih stvari koje su nam potrebne u životu. Potreban nam je da nas zaštiti, da tu čuvamo hranu i neke vlastite stvari i da imamo sigurno mesto za svoju decu. Mi, ljudi, nismo jedina bića kojima treba dom da preživimo – životinje imaju istu tu potrebu, naročito kada žele da zaštite svoje mlade od opasnosti ovog sveta.

Kada je jedan čovek video kuju sa ulice koja je tek rodila svoje kučiće, želeo je da joj pomogne. Uz jednu stranu zgrade je stavio malu kuću sa toplim ćebencetom da zaštiti mamu i njene bebe od hladnoće.

Mačka izgubila svoje mačiće, pa ukrala štence: Ono što je uradila sa njima tera suze na oči! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / The Dodo

Kada je ustanovio da su pas i njeni mladi sigurni i da imaju mesto za odmor, otišao je. Kada se vratio da vidi kako su, nije mogao da veruje svojim očima. Bio je zapanjen činjenicom da ova majka i njeni mladi nisu sami. Iako je prostor u ovoj kućici jako ograničen i ona je imala tri bebe o kojima treba da brine, dopustila je još nekome da boravi u njihovom malom domu.

Odbacili je nakon potpunog zanemarivanja: Jedno veliko srce spasilo je tužnu kuju! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / The Dodo

Ispostavilo se da je maca tražila sklonište od kiše i zime kao i oni, a ova mama je odlučila da otvori svoje srce i svoj dom i njoj jer joj je to bilo potrebno.

Čim joj je ona dopustila da sa njima deli dom, maca je na svet donela četiri mačića. Čovek je bio oduševljen time što vidi - pas sa tri kučeta i mačka sa četiri mačeta dele isti dom.

Mačka zauzela psu krevet: Njegova reakcija će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Pogledajte ih zajedno u videu ispod:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs