Raščistite garderober

5 stvari koje odmah treba izbaciti iz ormara: I sami znate da ih nećete nositi!

Ućebani džemper ćete možda i obući, ali dok ste kod kuće, dok čuvanje previše uske odeće i kratkih majica od pre 10 godina nema nikakvog smisla
Enterijer
14:38h Autor:
5 stvari koje odmah treba izbaciti iz ormara: I sami znate da ih nećete nositi!
Foto: Shutterstock

Prvo i osnovno što treba da znate kada sređujete ormar jeste da nije u pitanju vremenska kapsula ili muzej, da biste u njemu čuvali odevne predmete koje niste nosili dug vremenski period.

Iako možda mislite da ćete ga nositi jednog dana, ne zavaravajte se - ako ga niste obukli prethodnih godinu dana, velike su šanse da i nećete nikada. Isto važi i za odeću koja više nije funkcionalna - mala vam je, pocepana, isflekana ili slično.

Očistite kuću od energetskog otpada! Koje metode treba da upotrebite, pročitajte OVDE.

Ovih 5 komada odeće vam samo bespotrebno zauzimaju mesto u garderoberu i zato ih izbacite iz njega već danas!

1. Ućebani džemperi

Budite iskreni, nošenje ovog džempera, naročito ako je napravljen od angore ili drugih veštačkih materijala, izaziva neprijatnost, kako zbog starog i iznošenog izgleda, tako i zbog nadraživanja kože. Zašto ga čuvate u ormaru?

Šta treba da radite da vam se džemper ne bi ućebao, saznajte OVDE.

2. Previše uska odeća

Farmerke iz doba kada ste bili mršaviji, a koje biste želeli da obučete ponovo onda kada već jednom odlučite da počnete sa vežbanjem i dijetom, su sasvim u redu kao održavanje motivacije. Ali, gomilanje odeće za koju znate da nikada nećete moći da obučete nema nikakvog smisla. Šta će vam kratke majice od pre nekoliko godina koje ne mogu da posluže ni za spavanje?

Koja 3 modela odeće proširuju svaku figuru, otkrijte OVDE - Izbegavajte ih u širokom luku!

3. Stari poslovni komplet

Nekad ste u ovom kostimu bili najveća trendseterka na radnom mestu, ali njegov kroj je davno izašao iz mode, a tkanina se izlizala od neprestanog pranja i nošenja na hemijsko čišćenje? Smesta ga izbacite iz ormara.

4. Grudnjaci kojima ispada žica

Ako morate ručno da podešavate lokaciju žice u omiljenom grudnjaku, to je i službeni dokaz da imate previše star komad intimnog rublja kojem je istekao rok trajanja. Umesto toga, priuštite sebi novi brushalter koji će vašim grudima pružiti savršenu potporu.

Da li je spavanje u grudnjaku dobro ili loše po njihovo zdravlje i izgled, otkrijte OVDE.

5. Impulsivni "dizajnerski" komad

Pod jarkim svetlima prodavnice izgledali ste fantastično u tom prsluku od veštačkog krzna ili otmenom šeširu po uzoru na Kejt Midlton, ali kad ste stigli kući shvatili ste da je bila reč o impulsivnoj kupovini, pa ste ga spakovali u kesu iz prodavnice i odložili, misleći da će se ipak naći prilika da ga ponesete. Ako se do sada nije našla, verovatno i neće.

Ako ne znate šta sa svim ovim stvarima, poklonite ih nekoj drugarici ili humanitarnoj organizaciji.

OVDE pogledajte potpuni modni promašaj Kejt Midlton - I to se desilo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs