IZNENADIĆETE SE KAD ČUJETE ČIME SE NAJBOLJE ČISTI MAŠINA ZA PRANJE VEŠA: Ova dva sastojka svi imamo u kući, a čine ČUDA

Saznajte kako da uz pomoć dva sastojka koja svi imamo u kući očistimo mašinu za pranje veša koja će posle ovoga biti blistavo čista i zapanjujuće mirišljava

Enterijer
10:52h
IZNENADIĆETE SE KAD ČUJETE ČIME SE NAJBOLJE ČISTI MAŠINA ZA PRANJE VEŠA: Ova dva sastojka svi imamo u kući, a čine ČUDA
Foto: Shutterstock

Oslobodite snagu prirode! Transformišite svoju mašinu za pranje veša pomoću ovog besplatnog trika i dobićete svežije, čistije i ekološki prihvatljivo utočište za vaš veš. Recite zbogom hemikalijama i prihvatite čistu zelenu revoluciju!

Naime uz pomoć ovog revoluciarnog izuma mi smo u mogućnosti da peremo naš veš bez mnogo muke, svako domaćinstvo ima ovaj uređaj i ne znam kako bismo mogli da živimo bez njega. Ali kao što vodimo računa čime peremo naš veš, tako moramo voditi računi i čime ćemo oprati ono zahvaljujeći čemu su naše maice i haljine tako mirišljave.

limun
foto: Shutterstock

Da ne biste koristili tablete pune raznih hemikalija za čišćenje mašine za veš, jednostavno uzmite jedan limun i prepolovite ga na pola, zatim obe polovine premažite pastom za pranje zuba i unutrašnju stranu vrata mašine takođe. Nakon što ste ubacili limun i zatvorili vrata pustite mašinu da radi, na najkraći program kji vaša mašina ima.

Iznenadićete se na kraju kad otvorite mašinu i nikada više nećete kupiti tablete za čišćenje. Takođe preporučuje se da mašinu nakon svakog pranja ostavite otvorenu neko vreme dok se ne osuši unutrašnjost, na taj način, veš će vam biti još mirišljiviji i svežiji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs