PENZIONERI BACILI SVE NEPOTREBNE STVARI PA KUPILI MALU KUĆU: Sada žive u 30 kvadrata na jezeru i SVI IM SE DIVE

Pre nego što počnete da živite na malom prostoru, prvo sredite svoj brak i vezu, savet je ovo dvoje fantastičnih ljudi

Enterijer
Autor:
PENZIONERI BACILI SVE NEPOTREBNE STVARI PA KUPILI MALU KUĆU: Sada žive u 30 kvadrata na jezeru i SVI IM SE DIVE
Penzioneri prodali sve nepotrebne stvari i preselili se u 30 kvadrata, Foto: Printscreen/youtube

Boni i Taj su rasli u klasične penzionere koji žive u velikoj kući sa mnogo nepotrebnih sitnica.

"Voleo sam da radim sa drvetom i sa automobilima, pa mi je garaža bila prepuna nepotrebnih sitnica koje su mi zauzimale prostor. Shvatio sam da ne želim da živim tako, pa sam odlučio da se rešim toga," ispričao je Taj.

Par je odlučio da proda kuću i sve nepotrebne stvari, kupili su malu kuću od 30 kvadrata na obali malog jezerceta i preselili se tu.

Mala kuća
foto: Printscreen/youtube

"Ako imate probleme u braku, ne preseljavajte se u mali životni prostor - to vam je moj savet," našalio se Taj dok je pričao kako su on i Boni došli na ideju da svoj život nastave na malom prostoru.

Mala kuća
foto: Printscreen/youtube

"Videla sam jedan crtani film u kojem je čovek sa sinom stajao ispred garaže natrpane raznim stvarima u koju godinama nije mogao da parkira kola toliko je bila pretrpana. Otac se okrenuo sinu i rekao - "jednog dana sve ovo će biti tvoje"! Eto, to je opisa naše situacije. Voleli smo da skupljamo stvari i onda smo shvatili kako to našoj deci neće koristiti ništa."

Mala kuća
foto: Printscreen/youtube

Par u ovoj maloj kući ima sve što je potrebno za 2 ljudi. Ako im dođu dvoje dece i 7 unučadi, Boni i Taj će naći mesta i za njih. Važno je da oni uživaju maksimalno u svojoj maloj kući.

Jedino pravilo kojeg se pridržavaju u kući, ali i u životu "sve što izneseš napolje, odmah vrati nazad - inače nastaje haos."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs