SVI BRUJE O SONJINOJ VILI NA AVALI KOJA JE S 15 BILA U FILMU "VIDIMO SE U ČITULJI": Htela moć, a sad uživa pored NJEGA

Novi dom Nikole i Sonje Lazetić na Avali ostavlja bez daha, o svakom detalju su mislili!

Enterijer
12:39h Autor:
SVI BRUJE O SONJINOJ VILI NA AVALI KOJA JE S 15 BILA U FILMU "VIDIMO SE U ČITULJI": Htela moć, a sad uživa pored NJEGA
Kako izgleda vila Sonje Lazetić na Avali?, Foto: Printscreen Instagram / makilazetic

Nikola i Sonja Lazetić važe za jedna od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, nisu deo skandala, te se trude da uživaju u svojoj porodičnoj oazi mira koja je donedavno bila u u jednom od najelitnijih beogradskih naselja. Međutim, želeći da pobegnu od gradske gužve sele se u novi dom, koji je nadomk prestonice - u raskošnu vilu na Avali sa prelepim pogledom.

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu - rekla je Sonja.

Oduševljena je bila i time što imaju o deo šume.

- Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima selimo se sa Dedinja - izjavila je pre par godina, otkrivajući da njihovo imanje ima i ergelu.

Sada konačno mogu da se opuste u svim čarima koje im je podarila priroda na Avali i dom od kojeg zastaje dah. Sonja je priznala da je većinu posla oko radova prepustila svom dragom, dok su u uređenju učestvovali zajedno.

Sonju su mnogi upamtili iz filma "Vidimo se u čitulji", a tada je imala svega 15 godina. Bila je u braku sa Goranom Marićem Maretom koji je ubijen 2009.

Naime, u tom dokumentarcu se nalaze priče i svedočenja raznih žestokih momaka koji su devedesetih godina harali Beogradom, ali se među njima na kratko pojavila i jedna djevojka koja je željela da se proslavi.

Sonja Lazetić
foto: PRITNSCREEN YOUTUBE/DOCLISBOAFESTIVAL

"Hoću da budem foto-model. Svi se pojave na pet minuta, a onda opet potonu. Ja hoću uvijek da budem na površini. Da budem svuda, da me svi vide i da me svi znaju", rekla je tada.

A potom je izrasla u ženu koju domaća estrada obasipa komplimentima. Reklo bi se da joj se želja za lagodnim životom i te kako ostvarila budući da Sonja danas živi na visokoj nozi.

Nakon burne mladosti, godinama uživa u braku sa bivšim fudbalerom i sa kojim drži poznat prestonički restoran. Do 24. je rodila troje dece, koja su, kako neretko ističe, njeno najveće blago.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs