tamara kalinić, dunja jovanić, emina jahović...

ČAK I NJIHOVI DOMOVI IZGLEDAJU BESPREKORNO: Detalji iz stanova poznatih SRPKINJA za kojima svi ludimo! (FOTO)

Neretko se ugledamo na zvezde kada su u pitanju modne inspiracije ili zbog ideja kako se dobro našminkati. Međutim, danas smo za vas spremili detalje iz domova poznatih Srpkinja koji mogu poslužiti kao uzor za uređenje sopstvenih prostora za život.

Enterijer
Autor:
ČAK I NJIHOVI DOMOVI IZGLEDAJU BESPREKORNO: Detalji iz stanova poznatih SRPKINJA za kojima svi ludimo! (FOTO)
Instagram/Tamara, Foto: Instagram / Tamara

Milica Pavlović

Pevačica ima zanimljivu policu za knjige, ali i vaze i manje skulpture. Policu je uklopila uz jednostavnu sivu sofu, koktel stočić iz dva dela i lampu u istoj boji.

Emina Jahović

Stan Emine Jahović je pun dobrih detalja, poput ovog masivnog zlatnog ogledala. Sa njim rizikujete da prostor deluje ‘kič’, međutim ukoliko vam je ostatak stana uređen u minimalističkom stilu – ovo je idealno ogledalo za vas.

Ona je sa svojim pratiocima podelila i crnu lampu nesvakidašnjeg dizajna, ispod koje je napisala: „Moj skakavac (emoji)”. Verujemo da je to zbog nesvakidašnjeg oblika lampe, ali sve u svemu fenomenalna je.

Dunja Jovanić

Poznata influenserka često snima videe u svom stanu, ali ono što ne može proći nezapaženo su upravo tapete iz njene spavaće sobe. Krevet je vrlo jednostavan i uzglavlje puderasto roze boje izgleda vrlo mekano i udobno. Upravo te nežne boje su odličan izbor za ove tapete sa džangl printom i fenomenalno upotpunjuju prostor.

Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac podelila je fotografiju iz svog stana zbog koje svi želimo tu sliku sa zida. Njena ugaona garnitura je sive boje, lampa crne, tako da se ova dvobojna slika savršeno uklapa, a u isto vreme je tu da malo i ‘razbije’ prostor.

Tamara Kalinić

Tamara ne deli toliko često fotke iz svog doma i baš zato nam je ova zapala za oko. Pored fenomenalne sofe tamno zelene boje, pogled ipak ne možemo da skinemo sa ovog stočića. Sastoji se iz belog postolja i kružne ploče od crnog mermera. Vrlo je jednostavnog dizajna, ali ne možete, a da ga ne primetite.

Una Krlić

Una je kutak svog doma oslovila sa ‘work of art’ i mi se potpuno slažemo. Sva tri komada sa fotke su vrlo popularnog dizajna, ali nesvakidašnjeg. Ipak, Una je to uspela da uklopi tako da ne deluje ‘previše’. Pored ove ugaone koja deluje kao da je mekana poput oblaka, stavila je jednostavnu crnu lampu sa interesantnim postoljem i isklesanim drvenim stolićem.

Marija Šerifović

Marija neretko deli fotke iz svog privatnog života i to uglavnom sa dečkićem koji je osvojio njeno srce. Hak ima i svoj instagram, a Marija ima odličan bračni krevet kojim, kako nam se čini njen pas i vlada.

Ena Luna

Influenserka je nedavno svoj stan potpuno transformisala i promena je neverovatna. Uz veliku belu garnituru, ovaj tepih vintidž izgleda – savršeno se uklapa. Svakako okrugli stočić caruje njenim dnevnim boravkom.

Edita Aradinović

Pevačica je podelia svoju terasu na koju je jednostavno smestila jednu stolicu – i to odličnu. Podseća malo na dizajn 70-ih, ali svakako je komad koji bi mnogi od nas želeli da imaju.

Sofija Milošević

Manekenka je podelila fotku kupatila iz svog beogradskog stana – i izgleda kao iz magazina. Ne znamo gde pre da gledamo – u kadu, zlatni tuš i česmu ili u ovaj vrlo luksuzni luster…

Jelena Gavrilović

O detaljima iz stana Jelene Gavrilović već smo pisali upravo zbog odličnog ukusa glumice kada je u pitanju dizajn enterijera. Ipak, pored svih tih komada mi smo oduševljeni ovo foteljom plavkasto petrolej boje, jer izgleda toliko udobno da iz nje ne bismo izlazili satima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs