pogledajte

Naučite kako da dekorište prostor kao profesionalac: Šareni i otkačeni štosovi su sada trend br. 1! (FOTO)

Francuskinje važe za devojke koje sa minimumom umeju da kažu zaista mnogo, ali u poslednje vreme dizajn svet se okreće ka maksimalizmu.

Enterijer
Autor:
Foto: Shutterstock

Šarmantni i otkačeni, upadljive tapete su must have, uz to nameštaj i još jačih boja, uz neočekivane materijale kao što je ratan.

 

EKSPLOZIJA BOJA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Ono što je zajedničko svim enterijerima danas jesu boje – i to svuda! Pre svega, njihova funkcija je da prostor učine domom, utople ga i oplemene.

 

RAZMIŠLJAJTE VELIKO ČAK I U MALOM PROSTORU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Mnoštvo sitnog nameštaja prostoriju može učiniti manjom. Izaberite komade većih dimenzija, neočekivano, ovaj trik će učiniti sobu većom. Ako imate niske plafone izbegnite lustere i odlučite se za kul plafonjere. Uvek je dobra ideja da poneki zid presvučete tapetama sa otkačenim art printom.

 

KLJUČ JE U BALANSU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Vintidž komadi daće prostoru jedinstven karakter, a takođe je lepo (i održivo!) da starim komadima poklonite novi život. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jesu prostorne celine, na primer uklopite staru komodu sa modernom slikom tik iznad nje. Kreirajte izbalansiranu kompoziciju.

 

PIJACA JE SUPER, ALI...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Lov na stare predmete može biti vrhunski zabavno iskustvo, ali je važno da se ne zanesete. Pažljivo pregledajte stanje ponuđenog nameštaja i budite realni prema sebi, da li se nešto može popraviti ili preraditi. Liniju podvucite kod predmeta od lana, oštećenih ogledala i ogrebotina na drvenim komadima.

 

POŠTUJTE AUTENTIČNOST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Vrlo često se u starim zgradama sve ukloni iz enterijera, kako bi za nekih desetak godina sve ponovo doživelo sličnu sudbinu. Pokušajte da spasite nešto što već izgleda kul i deluje vam da može da ima ulogu i u okviru novog enterijera. To će vam uštedeti deo budžeta, a takođe će prostoru dati poseban karakter.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...