kako vam se dopada?

MIMOZE SU NOVO OMILJENO CVEĆE SVIH INFLUENSERA: Dodajte i vi malo boje u svoj dom! (FOTO)

Tu je! Iza ćoška. Mic po mic, prikrada se i mi sa uživanjem puštamo da budemo (ponovo) iznenađeni. Ova igra sa najavom proleća tokom februara i marta podseća na onaj najslađi nevini flert gde isprobavamo svoje granice i razmišljamo da li da se zavrtimo sa nekim na podijumu života. A najlepše od svega jeste što unapred znamo kraj te priče. I on je uvek iz kategorije hepi end!

Enterijer
Autor:
MIMOZE SU NOVO OMILJENO CVEĆE SVIH INFLUENSERA: Dodajte i vi malo boje u svoj dom! (FOTO)
Instagram/frecklesnur, Foto: Instagram / frecklesnur

I okej, dalje ne ide „i živeli su srećno do kraja života“, jer je proleće uvek i zauvek iz limitirane edicije, ali zato ga još više volimo i cenimo. I nismo usamljeni u tome! Deluje da je ceo svet (doobroo, ceo Instagram) širom otvorio prozore svog doma i u njega uselio proleće u obliku fantastičnih žutih cvetova mimoze.

I to u svim varijantama, kao velike raskošne bukete u šuškavim belim papirima, ili kao deo genijalnih žutih aranžmana koji pred nas stvaljaju pitanje: ma kako do sada nismo uvideli da žuta može da bude tako odmereno elegantna.

Ne postoji prostor kome ova mediteranska lepotice neće dati opuštenu notu. Jasno je, kad kod uličnih prodavaca vidimo mimize, momentalno zaboravljamo na mrmota i njegovu senku. Senka će sigurno postati duža i jasnija, a dani se napokon neće završavati onda kad postane najzabavnije. Naravno da ćemo takvom vesniku proleća dati pijedestal i najistaknutije mesto.

Nek vam ovog puta influenseri posluže za (nemodnu) inspiraciju, već letimičan pogled na ove slike otkriva da su Mimoze genijalne u svim aranžmanima i vazama. Ne treba vam telenat sa cvećarstvo, samo malo ljubavi i prijateljski nastrojen prodavac na pijaci koji će vam reći koje su najsvežije. Neka vreme radosti počne!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs