AKTIVIRAJTE POZITIVNU ENERGIJU

Aktivirajte Feng Šui u vašem domu: Ove tri stvari učiniće da pozitivna energija procirkuliše kroz vaš životni prostor!

Pojedini predmeti, koje nazivamo i "lekovi" imaju potencijal da pojačaju pozitivnu energiju u vašem životnom prostoru.

Enterijer
Autor:
Aktivirajte Feng Šui u vašem domu: Ove tri stvari učiniće da pozitivna energija procirkuliše kroz vaš životni prostor!
Foto: Thinkstock

Uprkos opštem mišljenju da se radi o nekim specijalnim lekovima, odnosno predmetima, istina je zapravo da mnoge od njih već imate u svom domu, a da ni ne znate da vam mogu itekako biti od koristiti. Dakle, ne radi se ni o kakvim posenim predmetima, koje bi trebalo da nabavljate, već je suština da one koje već imate u kući postavite na pravo mesto.

Zašto?

Postavljeni na pravom mestu, ovi predmeti mogu podići nivo dobre energije u prostoru i usmeriti je u pravom smeru.

Osvetljenje je moćan način dodavanja energije prostoru. Ono može da pomogne da se suzbije negativnost, kao i da se aktivira bogatstvo, zdravlje i sreća u porodici. Rasveta se može koristiti da se popune uglovi ili delovi prostora u mome nedostaje svetla (mračni su), kao i da se aktivira oblast ulaznih vrata, što je veoma bitno.

Osvetljenjem hodnika osvetljavate put novim prilikama u svom životu. Dobro osvetljen prostor donosi dobre vesti, optimizam i pozitivan pogled na svet. Dodajte svetlucava svetla svojim kućnim biljkama; osvetlite ulazna vrata i hodnik; osvetlite svoju baštu i trem; ukoliko imate mogućnost primenite kristalne lustere u prostoru, jer kristali imaju veoma pozitivna dejstva, pogotovo kada su ukomponovani sa svetlošću.

foto: Shutterstcok

Kristali su višestruko korisni. Oni nas ujedno ojačavaju i prizemljuju. Kristali predstavljaju energiju zemlje u svom najlepšem obliku. Oni su odlični aktivatori energije koja treba da podstakne ljubav i treba da budu postavljeni na jugozapadu. Za sektor obrazovanja i mudrosti postavite ih na severoistoku, a ako želite da čuvaju vašu decu pronađite im m

esto na zapadu.

Ukoliko postoji mogućnost usmerite snop svetlosti ka kristalima i na taj način poboljšajte njihovu funkciju koja se odnosi na čuvanje vašeg zdravlja i osećaja prizemnosti. Uvek birajte svetlije kristale, a nikako zamagljene i tamne.

foto: Shutterstock

Biljke služe za podsticaj energije rasta i obnove. Bez obzira da li volite cvetne biljke ili zelenilo, one su sjajan način da u svoj dom unesete rast i život. Ako se osećate "zaglavljenim" u nekoj sferi svog života dodajte biljku istočnom, jugoistočnom ili južnom delu vašeg doma, što će vam omogućiti da stvari vidite kristalnije i jasnije. Važno je takođe da vaše biljke održavate i redovno zalivate, kako bi vam uzvratile pozitivnom energijom. Suve i uvenule biljke nisu poželjne u domu, jer odvlače pozitivnu energijiu.

foto: Shutterstock

(Stil.kurir.rs/Izvor:Redlotusletter)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs