NEODOLJIVO NEŽNE I ŽENSTVENE

Tri boje koje će dominirati ovog leta: Ženstvene, prefinjene i neupadljive – obožavaćete ih! (FOTO)

Leto 2020 će, sudeći prema kreacijama dizajnera, biti obojeno u ove tri boje...

Moda
Tri boje koje će dominirati ovog leta: Ženstvene, prefinjene i neupadljive – obožavaćete ih! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Iako su bolje donekle nepromenjiva stvar u modu, bar kada su u pitanju klasične – bela, crna, bež i neke od bazičnih boja, ipak, svako leto nas iznenadi neki novi trend koji plasira (vrati) boje koje smo po malo zaboravili ili nisu bile prisutne u modi proteklih sezona.

Ovoga puta u pitanju su tri letnje,veoma ženstvene, nežne i sofisticirane boje. Sigurni smo da će vam bar jedna od njih osvojiti srce!

Nežno pastelno žuta

Nežno žuta nijansa ili kako neki vole da je nazovu – isprano žuta, apsolutni je hit ove sezone. Nežna nijansa ove boje savršeno izgleda na letnjim haljinama, lepršavim suknjama, ali i mini šorčićima, laganim bluzicama, pa čak i tankim letnjim džemperićima.

Pored pastelno žute, koja je najnežnija nijansa žute boje, u bozir dolaze i malo jače žuta i limun žuta boja. Ove nijanse odlično se kombinuju sa svetlim nijansama, pogotovo belom, i dalu svež i prefinjen izgled. Ako se odlučite za komad u pastelno žutoj boji, sigurno nećete pogrešiti, pogotovo kada vam koža malo potamni od sunca.

Da ne zaboravimo, torbe u ovoj nijasni takođe su apsolutni hit, kao i aksesoar u vidu traka za kosu, raifova, marama...

Boja lavande

Ova boja je došla pomalo neočekivano ovog leta. Bez obzira na to, radujemo joj se, jer nežne nijanse lavande izgledaju ženstveno, ljupko, seksi i mogu da osveže kompletan stajling, čak i samo u jednom detalju.

Boja lavande ili jorgovana najprisutnija je na dugim plisiranim suknjama, lepršavim svinkastim haljinama, bluzama na bretele, ali i ostalim komadima garderobe.

U trendu je najsvetlija ili pastelna nijansa ove boje – koja je nežna i nenapadna, ali u obzir dolaze i malo tamnije i zagasitije nijanse, koje možete nositi i u večernjim kombinacijama i uz jaču šminku.

Boja mente/mint colour

Ova boja počela je da se probija još prošle modne sezone, ali ove godine je apsolutni hit. Sveža i blaga pastelna nijansa boje mente jedna je od najlepših i najpopularnijih, a divno se uklapa uz beli stajling, kao i uz krem ili crnu boju.

Kao i kod prethodne dve boje, boja mente je zastupljena na brojnim odevnim predmetima, ali je malo više ima među aksesoarom torbama, espadrilama, kupaćim kostimima...

Međutim, nije izostala ni sa haljina, pantalona, blejzera i sukanja.

U kom god komadu da je odaberete – boja mente će osvežiti vaš stajling, dati mu notu sofisticiranosti, smelosti i avangarde.

(Stil.kurir.rs/Style.com)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs