Čudni su putevi

Pronašla biološkog oca nakon 34 godine traganja: Na jednu stvar niko nije mogao da je pripremi! (VIDEO)

Uvek pitala da li izgleda kao njen tata, šta je nasledila od njega

Porodica 02.04.2018. - 18:46h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Keri Sosedo je odrasla u voljenoj porodici, ali duboko u sebi je znala da ne izgleda kao ostali. Ispostavilo se da je njena mama imala kratku vezu sa čovekom čije puno ime nije znala. Nije znala da je trudna sa Keri dok nije izgubila kontakt sa njim i počela da živi drugi život sa mužem u drugoj državi.

 

Keri se uvek pitala da li izgleda kao njen tata, šta je nasledila od njega. Osećala je da nešto nije u redu, kao da je pola nje nedostajalo.

 

Napustio porodicu bez reči: 30 godina kasnije sačekao ih šok prizor pred vratima! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Kada je odrasla, odlučila je da preduzme nešto povodom toga. Godinama je tražila svog biološkog oca i kada ga je konačno pronašla sve se promenilo. Uradila je DNK test da bi joj to pomoglo da nađe čoveka sa kojim deli gene.

 

Rezultati testa i neka pretraživanja na Fesjbuku dovela su je do tetke za koju nije ni znala da ima. Kada ju je kontaktirala, upozorila ju je da joj verovatno neće verovati i da je njen brat Mark Kerin tata. Kada su se Mark i Keri sreli, nije sve baš išlo kako je ona očekivala.

 

Tata pevao ćerkici serenadu: Za bebinom reakcijom odlepio ceo internet! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Mark nije sumnjao u to. Bio je oduševljen kada je saznao da ima ćerku. Čak joj se i izvinio što nije bio uz nju tokom njenog odrastanja, što je nije znao protekle 34 godine.

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Keri je bila presrećna kada je shvatila da on stvarno želi da bude njen tata i da nadoknade sve izgubljeno vreme. Ali onda je Mark uradio nešto toliko zapanjujuće da je Keri bila šokirana.

 

Tata iznenada preminuo: Supruga i sin ovakav prizor na njegovom grobu nisu očekivali! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Odmah ju je i zvanično priznao, a ona sada planira da se preseli iz Kalifornije u Oregon kako bi bila bliža svom ocu, kako bi nadoknadili izgubljeno vreme.

 

Dala trogodišnjeg sina na usvajanje: 7 godina kasnije, saznala užasnu istinu o njemu! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...