Tuga

Dadilje otkrile kako izgleda život bogataša: Imaju decu samo zato što se to očekuje od njih!

Iako o tome ne smeju da pričaju, na Reddit-u su ipak anonimno odlučile da podele šta su sve doživele za vreme rada za bogate porodice
Porodica
18:00h Autor:
Dadilje otkrile kako izgleda život bogataša: Imaju decu samo zato što se to očekuje od njih!
Foto: Thinkstock

Itekako je logično da se dadilje zbliže s porodicom čiju decu čuvaju, a samim tim i svedoče brojnim situacijama koje im baš i nisu prijatne. Iako o tome ne smeju da pričaju, na Reddit-u su ipak anonimno odlučile da podele šta su sve doživele za vreme rada u bogatim porodicama, piše Daily Mail.

Jedna se tako prisetila porodične drame koja je ličila onoj koja može da se vidi u filmovima.

"Otac porodice u kojoj sam čuvala decu imao je i tajnu ćerku i drugu porodicu. Imao je toliko novca da se njim razbacivao. Dostavili su mu fotelju pogrešne nijanse narandžaste boje. Nema veze. Ta ide u smeće, a kupiće novu", priseća se ova dadilja.

Deci se ispunjavala svaka želja.

6 navika koje stvaraju razmaženu decu: Kod kuće imate kmezavo derište zahvaljujući ovome!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Devojčice su se svađale oko raskošne kuće za lutke. Smirili su ih tako da su ih odvezli u prodavnicu i kupili im sve novo", ispričala je.

Javila se i jedna žena koja se prisetila situacije kada je njena cimerka bila dadilja sedmoro dece u porodici jednog azijskog milijardera.

"Zapravo je samo prvo dete rodila njegova žena, a ostalih šestoro na svet su donele surogat majke", priča ova žena.

Ostale su šokirane time koliko su roditelji dece koju su čuvale malo uključeni u odgoj svojih potomaka.

"Ćerka žene iz porodice kod koje je radila rodila je početkom oktobra, a do kraja meseca moja sestra je već 80 sati nedeljno provodila s devojčicom. Otkako je počela da radi za njih, muža je videla jednom, a žena je iz doma odsutna od 6 ujutro do 9 uveče", deo je još jedne priče na Redditu.

Duško Radović mudro savetovao: Evo kako treba vaspitati decu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Javila se još jedna dadilja koja se našla u sličnoj situaciji.

"Roditelji dece u porodici u kojoj sam radila s njima su provodili minimum vremena iako jedno ima samo pet meseci, a drugo tri godine", otkriva još jedno iskustvo u nizu.

Majka je imala još sedam meseci porodiljnog odsustva, ali za decu nije imala vremena.

"Radila sam za njih dva dana u nedeljno, imali su još jednu studentkinju koja je s detetom bila po dva dana, petkom su imali dadilju koja bi celog dana bila kod njih, s tim da su imali i ženu koja im je dva puta nedeljno čistila kuću", čudi se ova devojka.

Iako su ponekad oba roditelja bila kod kuće, ona je bila ta koja se s decom igrala.

"Često sam imala osećaj da imaju decu samo zato što se to od njih očekivalo", zaključila je.

Starac Pajsije upozorava: Roditeljska kletva je veoma moćna, pazite šta pričate deci!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Neke od dadilja istakle su nedostatak uzbuđenja kod dece kada bi dobila poklone ili bi im se priuštilo neko novo iskustvo.

"Najupečatljivija stvar kojoj sam svedočila u nekim porodicama je kratkotrajno uzbuđenje kod dece nakon što bi primila poklone kao što su neke tehnološke naprave, izleti, džeparac, a to je sve zato što su takve stvari dobijali svaki dan", piše ona.

Objasnila je kako je to zbog toga što je to njima normalno i očekivano te da je teško decu nagraditi za njihovo dobro ponašanje ako za njih nisu zahvalni.

"Deca bi se na Božić umorila od otvaranja tolike količine poklona. Neotvoreni pokloni nekad bi se samo sklonili s puta, a otvorili bi ih tek mesecima kasnije", još jedna dadilja je podelila svoje iskustvo. Šokantna je priča devojke koja je radila za porodicu koja je nedeljno za pet dadilja odvajala 100 dolara i nigde nije išla bez jedne.

Šta sve možeš kad si truli bogataš: Internet šokiran poklonima Tamare Eklston za ćerku! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Dok sam bila na fakultetu, radila sam za bogatu porodicu s dvoje dece. Svako jutro sam ustajala kako bih spremila decu, a sama sam ih u školu i vodila jer njihova majka to nije htela da radi", priča dadilja. Opisala je i odlazak u park s decom.

"Njihova majka bi išla s nama, ali ona se na njih nije obazirala. Ja sam bila ta koja ih je sve vreme imala na oku", kaže dadilja koja priznaje da joj je to uvek bilo čudno.

Jednu dadilju šokirali su odevni komadi dece koju je čuvala.

"Devojčice su nosile samo odeću s potpisom Barberi, Ralf Loren, Lili Pulicer i slično. Sve ono što prerastu, zameni ista skupa stvar. Samo ruksak devojčice od 6 godina je bio vredan 85 dolara",napisala je dadilja koja ne može da se načudi onome čemu je svedočila.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs