Božićno čudo

Proveli su još jedan Božić bez deteta: Međutim, bog je imao potpuno drugi plan za njih!

Ukrasili su celu kuću, ali činila se nekako praznom
Porodica
01:14h Autor:
Proveli su još jedan Božić bez deteta: Međutim, bog je imao potpuno drugi plan za njih!
Foto: Shutterstock

Stigao je još jedan Božić, a ovom paru se opet nije ostvarila najveća želja - da dobiju dete i postanu roditelji. Ukrasili su celu kuću, ali činila se nekako praznom. Ipak, "onaj gore" imao je plan kako da im ulepša te dane i na kraju ispuni najveću želju.

Ovo je priča Andree Bukenan koju prenosi redbookmag.com.

"Bilo je to doba godine kada se ljudi trude da šire veselje, a Džejson i ja smo davali sve od sebe. Stavili smo poslednji ukras na jelku i gledali gde na prozor da stavimo ostale ukrase. Zastali smo i shvatili da je to još jedan praznik koji smo dočekali bez deteta u našim životima.

Tada je neko zakucao na vrata. Bila je to naša komšinica. Stajala je pred vratima sa psom kojeg je pronašla, bio je to lep crno beli haski, mokar od kiše. Seo je kad smo mu rekli da sedne, dao nam šapu pa se izvrnuo od umora u našem hodniku. Bio je toliko iscrpljen da je zaspao i spavao satima.

Kupili kuću na selu da bi tamo ostarili: Pas odmah osetio da nešto nije u redu sa njom!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nakon neuspelih pokušaja medicinski potpomognute oplodnje i vesti da nećemo moći da usvojimo dečaka čemu smo se nadali, dolazak ovog psa u kuću činio se kao božićno čudo. Plavooki čupavac popuniće prazninu koju osećamo. Odlučili smo da ga zadržimo i nazvali smo ga Vili.

Dva dana kasnije otišli smo s njim na izlet i tada se desila scena kao u filmovima - neka devojka je potrčala prema nama, pala na kolena uzvikujući: "Blu, jesi li to ti?" Vili joj je veselo lizao lice. Nismo mogli da verujemo. Koje su šanse da tako naletimo na njegovu vlasnicu?

Ostavili bebu sa haskijem: Kad su ušli u sobu, imali su šta da vide! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Na samu pomisao da se rastanemo od njega navirale su mi suze.

Rekla nam je da je pobegao i nekako pronašao put do naših vrata. Dodala je da mu je tražila novi dom. Volela ga je, ali nisu imali novca da brinu o njemu. Pitala sam je šta želi sad da učini, a ona je rekla da želi da ostane kod nas dokle god imamo ograđeno dvorište i da bi volela da zadrži i svoje ime - Blu.

Nešto više od dve godine nakon što je Vili Blu došao kod nas, rodila sam devojčicu Rubi. Vili Blu obožava da poliže njene prstiće na nogama pa otrči u dvorište poskakujući srećno.

Žena i beba mu preminuli na Badnje veče: A onda se desilo božićno čudo! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On je pomogao da Rubi dođe u naše živote, da nam srca ostanu otvorena i da naša kuća bude puna veselja dugo nakon što smo spremili božićne ukrase i s nadom čekali da stigne naša beba."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs