Ima se, može se

Šta sve možeš kad si truli bogataš: Internet šokiran poklonima Tamare Eklston za ćerku! (VIDEO)

Nakon što je dan pre svoju vilu s 57 soba pretvorila u ogromnu božićnu bajku, Tamara je ćerki Sofiji (2) poklonila adventski kalendar veći od nje same
Celebrities
16:26h Autor:
Šta sve možeš kad si truli bogataš: Internet šokiran poklonima Tamare Eklston za ćerku! (VIDEO)
Foto: Instagram / Tamaraecclestoneofficial

Naslednica carstva Bernija i Slavice Eklston, Tamara (32) svake godine svoj dom pretvori u božićnu bajku, a nimalo ne štedi na poklonima za svoju dvogodišnju Sofiju.

Seksi baka (58) u šetnji sa unukama: Slavica Eklston ukrala ćerkama pažnju! (FOTO)

Nakon što je dan pre svoju vilu s 57 soba pretvorila u ogromnu božićnu bajku, Tamara je ćerki Sofiji (2) poklonila adventski kalendar veći od nje same.

"Kalendar" je zapravo ormar koji se sastoji od 25 prozorčića. U svakom od njih nalazi se jedan poklon za Sofiju i jedan za Tamaru, a vratašca imaju šarke od čistog zlata.

Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)

Širok je i visok gotovo dva metra. Tamara je na Instagramu podelila video u kojem Sofija otvara poklone. Naslednica carstva Formule F1, ćerka Bernija (86) i Slavice (58) je poznata po tome da voli da pokazuje svoje bogatstvo, a procenjuje se da ima 3,4 milijardi evra.

Tamara se ogromnim adventskim kalendarom pohvalila i snimila ga je za Instagram.

"Ovo je predivno, ali tvoja ćerka je premala za takav luksuzni poklon, svi darovi ostaće razbacani i netaknuti", napisao joj je jedan pratilac, dok su drugi "kalendaru" divili.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs