Zavisnost

Mislila sam da sam lepa, a bila sam čudovište: Mlada majka šokirala fotografijom! (FOTO)

Bila je ovisnik o teškim drogama, a onda je odlučila da život uzme u svoje ruke
Porodica
09:18h Autor:
Mislila sam da sam lepa, a bila sam čudovište: Mlada majka šokirala fotografijom! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/Dejah Hall

Deja Hal već sa 17 godina bila je zavisna o tabletama protiv bolova što je s vremenom prešlo u tešku zavisnost o heroinu i metamfetaminu.

Na drastičnu promenu u životu odlučila se nakon razgovora s dedom koji joj je otvorio oči. Posle svega što je prošla poželela je da sa drugima podeli šta život u paklu droge može učiniti organizmu pa je na Fejsbuku objavila svoju fotografija pre četiri godine i danas nakon što je droge prestala da konzumira.

"Ovo sam ja u nakon hapšenja 2012," napisala je pored fotografije na kojoj deluje potpuno slomljeno

"Ovako izgledam četiri godine kasnije, nakon što sam se rešila teških ovisnosti", napisala je pored druge fotografije na kojoj je prava lepotica.

Za Daily Mail prisetila se kako je uopšte postala zavosnica.

"Išla sam po zabavama sa prijateljima i uzela tabletu po prvi put kako bih se pokušala rešiti stresa i problema kod kuće. U tom trenutku je sve krenulo nizbrdo," započela je Deja svoju priču.

Drogirao se, dotakao dno: Jedan napitak mu promenio život preko noći! (FOTO)

<\/div>
Ubrzo je prešla na heroin.

"Nakon što sam prvi put probala heroin, kasnije se više nisam mogla zaustaviti," priznala je. Nakon heroina usledio je metamfetamin. Kako bi se rešila uspomena na bolnu prošlost, Deja je s vremenom sve više postajala ovisna o drogama i okružila se ljudima koji su se osećali isto.

"Bila sam monstrum u svakom pogledu. Nije me bilo briga da li sa ikoga povredila, nije me bila briga ni za šta. Kad sam počela ubrizgavati heroin, prestalo me biti briga i hoću li živeti ili umreti," prisetila se.

Znala je da je prešla svaku granicu kad je drogu počela i prodavati, ali to je nije doticalo. Heroin i metamfetamin je ubrizgavala od aprila do decembra 2012. godine.

"Polako sam se ubijala. Imala sam oko 43 kilograma, ali sam i dalje mislila da sam lepa. Sve je to bilo zbog metamfetamina. A na toj stvari nisi nimalo lep. Kad se osvrnem na osobu koja sam bila, jednostavno se ne mogu povezati s njom," priča ova danas 26-godišnja devojka.

Težak put od narkomana do monaha na Ostrogu: Krenuo sam putem kojim nisam imao nameru da idem!

<\/div>
Kako je rekla, tada se osećala kao Superman, potpuno nepobedivo. U jednom trenutku se našla zarobljena u začaranom krugu jer je osećala da taj period nikad neće završiti. Životni preokret dogodio se u decembru 2012. godine kada je posetila dedu. Pozdravili su se i zagrlili, a dok je onako star sedeo u kolicima, priznao joj je da ga je povredila.

"Pre nego što sam postala ovisnica uvek sam bila uz njega, a nakon svega smo se razdvojili. To je bila jedna od mojih najvećih grešaka. Otišla sam u kupatilo i plakala, a nakon što sam se pogledala u ogledalo videla sam čudovište koje sam postala," rekla je.

Tada je obećala dedi da će sve biti u redu, ali samo nekoliko sati kasnije uhapšena je zbog posedovanja droga.

Dve nedelje kasnije, kad joj je rečeno da ide u zatvor, saznala je da joj je deda preminuo.

U zatvoru se odvikla od droga, a danas je i majka. Deja se potpuno posvetila Bogu, veri, svojoj maloj devojčici i nema više potrebe za drogom, a završava i fakultet.

Lud od alkohola i droge ubio suprugu: Skandalozan život slavnog pisca! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs