Neverovatno

Ostavila muža i decu zbog ljubavnice: Pobegla sa duplo mlađom devojkom!

Zaljubila se u maloletnicu, napustila muža a deci rekla da ih ne voli
Porodica
21:16h Autor:
Ostavila muža i decu zbog ljubavnice: Pobegla sa duplo mlađom devojkom!
Foto: Printscreen/ Facebook/Wayne Gardiner

Vajn Gardiner, otac petoro dece iz Bristola, kaže da mu je najveća greška u životu bila ta što je u svoj dom primio 17-godišnju beskućnicu koja je uništila njegovu porodicu.

Tamsin Bezar je radila sa njegovom suprugom Sarom tri godine kada je nazvala i plačući rekla da su je roditelji izbacili iz kuće. Sara je razgovarala sa Vejnom i primili su je kod sebe. Na kraju je ispalo da je taj postupak najveća greška jer je mesec dana kasnije Sara ostavila muža i njegovu decu kako bi živela sa Tamsin koja je sada punoletna.

Vejn je saznao istinu kada je njegova supruga promenila status veze na Fejsbuku, što je uočila njihova kćerka Lusi koja je tri godine starija od ljubavnice njene majke.

"Mislio sam da je ispravna stvar to što sam primio tinejdžerku koja nema gde da spava. Ni za hiljadu godina ne bih pomislio da će njih dve završiti zajedno. Moja supruga je s devojkom koja je toliko mlada da nam može biti kćerka. Svi smo zgroženi time što je uradila. Deca su šokirana. U braku smo godinama i nikada nisam pomislio da ima osećanja prema ženama”, rekao je Vejn.

Njih dovje su u braku 14 godina i imaju petoro dece: Lusi (22), Luis (15), Kloi (14), Čarlija (12) i Harvija (7). Tamsin je postala dobra prijateljica Kloi, pravila im je kolače i šminkala ih. Nakon dve nedelje Tamsin nije ničim pokazivala da će otići, a Sara je ostajala budna i pila.

Muž je 12 godina nije video golu: Debljina presudila njenom braku! (FOTO)

<\/div>

"Sarah se počela ponašati kao tinejdžerka, a ne kao majka, baka i supruga. Primetio sam da je počela pušiti iako je negirala to. Bio sam zbunjen i nisam znao šta da mislim pa sam se brinuo o deci i kući”, rekao je sada samohrani otac.

Jednog jutra se probudio i video da je njena strana kreveta prazna. Pronašao je kako spava s Tamsin na sofi. Od tada je sve krenulo nizbrdo. Svađe su postale učestale, a Sara je sve više pila.

"Mislio sam da je samo glupa i detinjasta. Nije mi uopšte prošlo kroz glavu da ima neke osećaje prema toj devojci, osim prijateljskih. Mislio sam da joj i ona želi pomoći jer imamo kćerke. One su se zbližavale, a mi smo se raspadali", kaže Vejn.

Tamsin je bila s njima mesec dana kada je čuo suprugu kako se svađa sa sinom Luisem. Kada je došao, sin mu je plačući rekao kako ga mama ne voli i da ga ostavlja.

"Mislio sam da je šala i počeo sam da se smejem tražeći od Sare da kaže da to nije istina, ali ona je rekla da je to rekla. Otišla je na sprat i spakovala stvari. Preklinjao sam je da kaže o čemu je reč. Kada je krenula pitao sam je šta da radim s Tamsin, rekla je da ne brinem”, prisetio se.

U narednim danima saznao je da mu žena živi s prijateljicom da bi mu potom kćerka Lusi rekla da pogleda Fejsbuk na kojem je pisalo da je Sara u vezi sa Tamsin.

Svi su doživeli šok. Deca imaju problema u školi jer ih drugi učenici zezaju. Tamsin i Sara su se nedavno i verile. Kloi je poslala poruku mami da je još u braku s njihovim ocem, ali Sara ju je samo izbrisala.

Od tog dana prošla je godina dana. Deca nisu videla majku i rekla su da nemaju želju da je ikada više vide.

Njihova ćerka je živela samo 12 godina: Iza sebe ostavila dirljivi amanet! (VIDEO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs