Životna mudrost jedne devojčice

Njihova ćerka je živela samo 12 godina: Iza sebe ostavila dirljivi amanet! (VIDEO)

Roditelji su pronašli pismo koje je njihova ćerka napisala budućoj sebi, međutim trebalo ga je otvoriti tek kada Tejlor napuni 22 godine
Porodica
16:46h Autor:
Njihova ćerka je živela samo 12 godina: Iza sebe ostavila dirljivi amanet! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / BuzzNewsNow

Tim i Meri Elen Smit ostali su skrhani kada im je ćerka preminula u 12. godini života. Ali, za sobom je ostavila pismo koje je razveselilo mnoge. Roditelji su pronašli pismo koje je njihova ćerka napisala budućoj sebi, međutim trebalo ga je otvoriti tek kada Tejlor napuni 22 godine, a u nastavku možete da pročitate šta je sve sebi poručila.

Ćerka joj umrla, sada upozorava druge roditelje: Ta bolest je kao epidemija! (VIDEO)

Tejlor je preminula zbog komplikacija s upalom pluća, a roditelji je opisuju kao veselu, vrckavu i kreativnu. Za sobom je ostavila i jednogodišnjeg brata Alana.

Na sahrani svog sina otkrili njegovu najmračniju tajnu: Sada upozoravaju druge roditelje! (VIDEO)

"Draga Tejlor,

Kako život? Za sada je poprilično jednostavan (10 godina u prošlosti). Čestitam na završenoj srednjoj školi! Znam da je tebi to zakasnela čestitka, ali meni je preuranjena. Jesmo li upisale fakultet? Ako nismo, potpuno razumem, imamo dobar razlog. Ne zaboravi da je Alanu 11. rođendan danas! Čoveče, već 11? U moje vreme je imao tek godinu dana! Na žalost, propustila sam mu prvi rođendan jer sam bila u drugom gradu.

Da li si ti putovala? Jesi li letela avionom? Emituje li se još uvek "Doktor Hu" na televiziji? Ako ne, na kojoj regeneraciji su na kraju završili? Definitivno moraš da pogledaš koju epizodu, ali tek nakon što pročitaš pismo, moraš da pročitaš sve svoje mudrosti!

Unuka poklonila deki čestitku za rođendan: Zaplakao je kada je video šta je unutra! (VIDEO)

Imaš li svoj stan? Ako si na faksu, šta studiraš? Za sada želim da budem advokatica. Mislim da ću prodati svoj ajped i da kupim ajped mini. Ne zaboravi da kažeš svojoj deci da si starija od tableta! U prilogu je i crtež ajpeda da možeš da im pokažeši .Mislim da je to sve. I zapamti, prošlo je 10 godina od kad sam napisala ovo. Stvari su se dogodile, dobre i loše. To je život, samo moraš da budeš istrajna.

Srdačno, Tejlor Smit"

Zbog ovoga mu se ceo svet klanja: Kristijano Ronaldo jednim postupkom rasplakao sve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs