Fino se dosetila

Saznala da je dečko prevario: Njegovoj ljubavnici zahvalila se ovako!

Umesto uvreda, Emili se na originalan način pismom zahvalila ljubavnici svog bivšeg dečka što ju je spasila od veze koja očigledno nije imala budućnost
Ljubav i zavođenje
05:22h Autor:
Saznala da je dečko prevario: Njegovoj ljubavnici zahvalila se ovako!
Foto: Shutterstock

Nakon što je saznala da ju je dečko prevario, Emili Folk napisala je njegovoj ljubavnici pismo. Umesto uvreda, zahvalila joj se što ju je spasila od veze koja očigledno nije imala budućnost, a to je prenio portal pref.com. Ovo je njeno pismo:

"Za tvoje dobro neću reći tvoje ime. Znam ga dobro, i ne mogu da ga izbacim iz glave. Ali tebi, tebi koja si me povredila, tebi koja si mi oduzela ljubavnu vezu, tebi koja si sebično mislila samo na svoju sreću, hvala ti! Nikad se nismo srele, ali znam da ti sigurno znaš ko sam ja. Ja sam žena koju si spasila na najčudniji mogući način. Moj dečko varao me s tobom. Preko društvenih mreža si morala da znaš da postojim.

Mogla bi sad reći: "Čestitam, pobedila si" ili čak "Vi zaslužujete jedno drugo" - ali neću. Ja ću ti reći hvala.Ti bi sad mogla da misliš da te mrzim jer si drugoj ženi uradila ono od čega svaka najviše strahuje, ali ja te ne mrzim. Učinila si mi neverovatnu uslugu, nešto što nisam imala hrabrosti da uradim sama.

Verovala je mužu: A onda je jednom došla kući ranije sa posla!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Hvala ti što si me oslobodila. Hvala ti što si me spasila od budućnosti pune bola i laži. Hvala ti što si mi pokazala njegovo pravo lice kroz vaše zajedničke postupke. Hvala ti što mi daješ razlog da se oprostim od najveće blokade s kojom sam se ikad suočila. Hvala ti što si otvorila vrata moje budućnosti.

Hvala ti što si preuzela krivicu, jer si mi dala razlog da odem, dala si mi razlog da počnem ispočetka. Hvala ti što si me podsetila da vredim više od laži i obmana, i da ne moram da trpim emocionalno zlostavljanje i traume zbog ovog iskustva. Hvala ti što si mi pokazala da je moj tata uvek u pravu, i što si me pustila da ponovo osetim veliku ljubav, prijateljstvo, ono na šta sam već zaboravila.

Preotela ga od žene i otkrila kako je uspela: Bila sam ljubavnica, sada sam mu supruga!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvala ti što si mi pokazala da postoje bolji načini kako da trošim svoje vreme i svoje suze. Hvala ti što si me podsetila da sam ništa bez svojih vrednosti u životu. Hvala ti što si mi dala priliku da ponovo doživim prvi sastanak, još jedan prvi poljubac, priliku za iskrenu i ispunjenu ljubavnu vezu. Hvala ti što si me bacila na kolena, što si me podsetila kako bol izgleda, jer bez bola ne možemo da shvatimo lepotu ozdravljenja. Bez lošeg ne možemo da razumemo ono što je dobro. Bez tvog uplitanja ja ne bih izgubila svoj dah, ali, zbog tebe sam ponovo naučila da dišem.

Hvala ti. Najiskrenije,Devojka kojoj si pomogla da bude slobodna.Emili Folk

Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs