Život piše drame

Ukrali joj bebu iz porodilišta: Nakon 18 godina, majka prepoznala svoje dete! (VIDEO)

Najgora noćna mora zadesila je jednu majku kada su joj ukrali bebu iz porodilišta. Međutim, ona se nije predala, tražila je dok je nije našla
Porodica 25.02.2016. - 10:59h Autor: 24sata.hr
Foto: Printscreen/ Youtube/ CBS This Morning

Seleste Nurse (37) iz Južnoafričke Republike suočila se u utorak na sudu sa ženom koja joj je pre 19 godina otela kćerku Zefani. Ispričala je sudu kako je ležala u bolničkom krevetu tri dana nakon carskog reza. U sobu je ušla žena odevena kao medicinska sestra. Beba je plakala pa je žena pitala Seleste da li je može uzeti.

 

Seleste je potvrdila da može. Kasnije je u sobu ušla prava medicinska sestra i pitala ju gde joj je kćerka. Šokirana Seleste je zajedno sa medicinskom sestrom pretražila celu bolnicu. Bebu nisu našle. Bilo je to 1997. godine.

 

Spasao bebu iz požara: 17 godina kasnije, saznao je nešto neverovatno! (VIDEO)

 

Seleste je u međuvremenu rodila troje dece. Razvela se, pobedila rak i opet se udala. Zefani nije nikada zaboravila. Tražila je i svake godine je slavila njen rođendan.

 

Godine 2009. primila je poziv. Žena je tražila da joj da 33.000 dolara za informaciju o Zefani. Seleste je dogovorila sastanak sa ženom i o svemu obavestila policiju. Ali žena koja je zvala nikada nije došla na sastanak.

 

"Nikada nisam izgubila nadu. Znala sam da je moje dete tamo negde i da ću ga naći i da će se vratiti kući," rekla je 2010. Celeste.

 

Njena kći Kasidi išla je u školu sa devojkom koja joj je bila slična. Postale su i najbolje prijateljice. Čak su i stanovale u blizini. Seleste je posumnjala da bi ta devojka mogla biti njena Zefani. Devojku su pozvali na ručak i pitali je kada je rođena. Selsete je istraživala i kada je prikupila dovoljno podataka o devojci obratila se vlastima i tražila je DNK koji je prošle godine pokazao da je devojka zaista Zefani.

 

Žena koja se brinula o devojci sada je na sudu. Ona tvrdi da je usvojila kćerku, jer nije mogla da zatrudni. Rekla je i da su joj tokom usvajanja rekli da se majka odrekla kćerke.

 

Uznemirujuće: Bebu spasli anđeli čuvari! Iz slupanog automobila dopirale su ove reči! (VIDEO)

 

Ali vlasti ženu (50), čije ime nisu rekli zbog pravnih razloga, sumnjiče da je otela Zefani iz bolnice, piše Mirror.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...