Jeziva priča

Misterija skrivena u četiri zida: Vila iz bajke u koju se niko nikad nije vratio! (VIDEO)

Vlasnici bezuspešno pokušavaju da je prodaju, ali od kada su jezive tajne isplivale u javnost, kupci se više i ne javljaju
Enterijer
23:38h
Misterija skrivena u četiri zida: Vila iz bajke u koju se niko nikad nije vratio! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / Haunted History Tours

Vlasnici vile Magnolia Mansion, u Nju Orleansu, očajnički žele da prodaju 159 godina staru imovinu, ali problem je u tome što je kuća opsednuta duhovima.

Pansion, čije sobe vlasnici iznajmljuju, smešten je u starom delu grada, odnosno francuskoj četvrti, piše The Sun.

Kuću su obišli i stručnjaci za paranormalne aktivnosti koji su takođe potvrdili da su uočili "masu u vidu senke koja se kreće po kući".

U knjizi Ghosts along the Mississippi River (Duhovi duž reke Misisipu), Alan Braun je napisao da jedan od duhova svira jezive melodije iz nevidljive muzičke kutije, drugi okreće čaše vode naopako, a postoji i takozvani čuvar koji noću ušuškava posetioce u krevetu i premešta im jastuke!

Dečak nestao usred razgovora sa majkom: 5 misterioznih poziva koje niko nije uspeo da objasni!

Foto: Youtube printscreen / Haunted History Tours
Foto: Youtube printscreen / Haunted History Tours

I neki od gostiju su potvrdili da su primetili neobične pojave. Bračni par Stiv i Niki Dejvis su u knjigu gostiju upisali da su po dolasku u petak uveče u ormar stavili šest pari obuće, a sledećeg jutra u kupatilu pronašli Nikine japanke.

"Kupili smo antikvitet iz 19. veka težak oko 20 kilograma. Pre spavanja, stavila sam ga na metalni sto u sobi. Oko tri ili četiri sata ujutro, mene i supruga je probudila buka. Zvučalo je kao da neko nešto vuče po podu. Nismo videli ništa. Kada smo se ujutro probudili, na stolu smo videli naš antikvitet položen, a ostavili smo ga da stoji uspravno. To je bio zvuk koji smo čuli", ispričali su gosti koji su prespavali u vili.

Mnogo njih ispričalo je da su im duhovi sakrivali cipele među jastuke i premeštali im stvari po sobi, zbog čega se oni koji su jednom ovde spavali, više nikada nisu vraćali.

Čula je bebu kako vrišti iz zemlje: Bizarne priče ljudi koji su živi zakopani! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs