Neplanirana trudnoća

Zašto sam se odrekla sina: Radikalna odluka devojke (23)!

Iako je prvo planirala da abortira, predomislila se i dala svog sina do tada nepoznatoj porodici koja ga je neopisivo želela
Porodica
03:28h Autor:
Zašto sam se odrekla sina: Radikalna odluka devojke (23)!
Foto: Profimedia

Erin iz SAD-a imala je 23 godine, a ostala je trudna s Krisom, dečkom s kojim je, kako kaže, "više spavala nego bila u ozbiljnoj vezi". Iako je bila svesna da nije premlada da bude majka, znala je da nije spremna za to. Planirala je da abortira, ali se predomislila i dala svog sina do tada nepoznatoj porodici koja ga je neopisivo želela. Nakon nekog vremena se udala i dobila dvoje dece koje odgaja sa suprugom. Nada se da će jednog dana, nakon što njen sin napuni 18 godina, da uspostavi vezu s njom i sa svojim polubratom i polusestrom. Ovo je njena priča:

"Studirala sam i znala sam da ni blizu nisam spremna da budem majka. Živela sam pomalo neurednim životom, ali tu nije bilo ni droge ni alkohola. Jednostavno sam osećala da će detetu da bude bolje s nekim drugim. Bila sam jako zabrinuta oko toga šta da uradim. Pauzirala sam jedan semestar na fakultetu i otišla u Centar koji je pomagao mladim ženama sa svim vrstama borbi, od depresije, poremećaja u ishrani do neplanirane trudnoće. Pre toga sam Krisu rekla da sam abortirala.

Usvojila malog dečaka: 20 godina kasnije, dobila je poražavajuće vesti! (VIDEO)

Ali, nazvala sam ga čim sam stigla i rekla mu: "Pa, ja sam u Luizijani. Nisam imala pobačaj. Žao mi je, ali još uvek sam trudna. Da li je to tebi u redu?" Kris, koji je bio usvojen kao dete, na početku je bio u šoku, ali na kraju me je podržao u tome da naše dete dam drugoj porodici. Rekao je: "Da mene moji roditelji nisu usvojili, ne znam šta bi bilo sa mnom."

Odlučila sam se za poluotvoreni tip usvajanja. Izabrala sam porodicu iz Teksasa jer su mi se činili puni ljubavi i osetila sam veliku povezanost s njima. Ali, nisu svi bili srećni s tom odlukom. Krisov otac želeo je da se bori za starateljstvo, ali Kris je uskočio i odgovorio ga od toga. Rodila sam sina.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Prema uslovima iz sporazuma o usvajanju, usvojitelji su mi pet godina slali novosti o njemu kao i njegove fotografije. Bilo mi je teško u početku, moram to da priznam, ali sama sam sebe podsećala da sam izabrala ovu porodicu za njega s razlogom, tako da bude okružen ljubavlju i ima život kakav zaslužuje", preneo je Country Living.

Odvojeni od majke nakon rođenja: Blizanci u suzama, ponovo zajedno posle 70 godina! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs