Dobra majka

Sindi Kraford poručila ćerki: Jedi dok još možeš, ne brini za liniju!

Manekenka i supermodel morala je celog života da drži dijete, pa zato svoju mezimicu savetuje drugačije
Porodica
17:18h Autor:
Sindi Kraford poručila ćerki: Jedi dok još možeš, ne brini za liniju!
Foto: Profimedia

Dugonoga Sindi Kraford nije zaboravila svoj posao pa je i u 49. godini zasjala na naslovnici magazina Edit, a u velikom intervjuu za taj časopis otkrila je i niz detalja iz svog života, bogatog dogodovštinama iz sveta mode, ali se i osvrnula na zahteve modne industrije danas. Posebno jer je u modu polako ušla i njena 14-godišnja ćerka Kaja Gerber.

"Preveliki je pritisak koji se danas vrši na mlade devojke. Svi od njih zahtevaju da budu izuzetno mršave. Zabrinjava me to. Najviše zato što ni ja nisam bila prirodna mršavica, već žena sa oblinama pa očekujem da će se tako razvijati i telo moje ćerke i da bi je zbog toga mogli izgurati iz mode", rekla je Sindi pa dodala da zato ima odličan savet za svoju ćerku.

"Stalno joj govorim da jede ugljene hidrate dok još može. Zapravo, savetujem je da jede zdravo i šta god poželi, bez obzira na to kako to utiče na figuru. Ohrabrujem je da ceni sebe i svoje telo onakvo kakvo jeste. Ni ja nikad nisam bila tipična mršavica i to me nije sprečilo da ostvarim uspešnu karijeru", podelila je svoje majčinsko iskustvo manekenka.

Lažu vas, ovo je jedini način: Sindi Kraford otkrila kako da podmladite kožu 15 godina! (RECEPT)

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs