Retki su takvi ljudi

Rasplakala svet: Usvojila 4 devojčice preminule drugarice! (FOTO)

Kada je samohrana majka Elizabet saznala da ima kancer mozga, odmah se zabrinula šta će se desiti njenim ćerkicama, ali u tom najtežem trenutku imala je podršku svoje prijateljice
Porodica
14:26h Autor:
Rasplakala svet: Usvojila 4 devojčice preminule drugarice! (FOTO)

Kada je Elizabet Dajmond u avgustu 2014. dijagnostikovan kancer mozga u poodmakloj fazi, zabrinula se šta bi moglo da se desi njenoj deci ukoliko ona umre.

Njena najbolja drugarica Lora Rafino, sa kojom se druži od 5. razreda osnovne škole, obećala joj je da će da usvoji njene 4 devojčice ako se desi ono najgore.

Pristao bez oklevanja: Bolničar ispunio najveću želju oboleloj devojčici! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

"Rekla mi je: "Ako mi se išta desi, želim da se pobrineš da sa mojim devojčicama sve bude u redu". Odmah sam pristala na to. Kako je postajala sve slabija, možete da zamislite koliko sam se bojala za njenu decu i to što će ostati bez majke", izjavila je Lora.

Do toga je nažalost i došlo, a Lora je svoje obećanje dato samohranoj majci Elizabet i ispunila u aprilu ove godine, kada je njena najbolja drugarica preminula.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

<\/div>

"Pre 10 godina nisam mogla ni da zamislim da će mi ovako izgledati život. Ali kada dobijete ovakav izazov, morate da ga prihvatite i date sve od sebe", rekla je Lora.

Njena porodica je učinila sve što je mogla kako bi se Elizabetine ćerke osetile dobrodošlima. Rafinovi su se sada "udvostručili" - Lora sa suprugom već ima dvoje dece, a čim su čuli za njihovu priču, dobri ljudi iz lokalne zajednice u Ohaju organizovali su se kako bi im pomogli koliko god mogu.

Potresne izjave đaka: Voleo bih da moja učiteljica zna... (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs