Dirljiv gest

Pristao bez oklevanja: Bolničar ispunio najveću želju oboleloj devojčici! (FOTO, VIDEO)

Da bi stupio u brak sa svojom izabranicom, morao je da klekne na jedno koleno, jer je ova mlada zapravo četvorogodišnja devojčica
Vaše dete & vi
17:54h Autor:
Pristao bez oklevanja: Bolničar ispunio najveću želju oboleloj devojčici! (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook / Amazingabby

Mlada je nosila belu haljinu, crne helanke, veo i bidermajer napravljen od roze i ljubičastog cveća, a mladoženja majicu sa odštampanim sakoom.

Da bi stupio u brak sa svojom izabranicom, morao je da klekne na jedno koleno, jer je ova mlada - četvorogodišnja devojčica.

Slabovida beba dobila naočare: Njenoj sreći nije bilo kraja! (VIDEO)

<\/div>

Naime, za manje od 24 sata, jedna bolnica u Njujorku organizovala je "venčanje" za malenu pacijentkinju Ebi koja boluje od raka. Ebi je cele nedelje pričala svojoj mami o tome kako želi da se uda za svog omiljenog bolničara Meta.

Zovu ga Anđeo: Pacijentima na samrti ulepšava poslednje dane (VIDEO)

Devojčicina majka je na Fejsbuk stranici posvećenoj Ebi napisala da je Metu rekla za ćerkinu želju, od kojeg je ubrzo dobila poruku da pripremaju venčanje za sutra. Upravo to se i desilo, piše CBS News.

Bolničar je na svom Fejsbuku objavio da je, uz pomoć ostalog osoblja u bolnici uspeo da organizuje "ceremoniju". Venčanju su prisustvovali skoro svi zaposleni, kao i Ebina majka. Malena mlada je hodala po laticama ruže.

<\/div>

"Naša mala pacijentkinja me je stidljivo upitala da je oženim. Nisam oklevao, rekao sam Da. Dobio sam veliki zagrljaj, a burme su nam bile lizalice na prstenu", napisao je Met.

Ebina majka je nakon toga otkrila koliko je njena ćerkica bila oduševljena. "Ovo mi je najbolji dan u životu!" rekla je devojčica.

Evo zašto mame ništa ne stižu da urade: Preslatka bebina pomoć u kući! (VIDEO)

<\/div>

"Obe smo presrećne, ne skidamo osmehe sa lica", rekla je njena majka. Ceremoniju je ukrasila i svadbena torta, a bidremajer je bio poklon od lokalne cvećare. Mladenci su imali čak i auto - igračku koji je bio ukrašen natpisom "upravo venčani", u kojem je Met gurao Ebi kada su krenuli da pojedu po parče torte.

Izgledala je kao jednostavna svadbena torta: Onda je usledila magija! (VIDEO)

"Nadam se da će ovaj dan da bude jedan od onih koji će uvek da ulepšaju najteže trenutke Ebine borbe i da će se nasmejati kada ga se seti. Znam da ja hoću", napisao je Met.

"Blagosloveni smo što smo okruženi ovakvim ljudima", zahvalila se Ebina majka svima, a naročito Metu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs