Muškarac za uzor

Najromantičnija priča koju ste ikada čuli: Mladoženja spreman na sve! (FOTO)

U svadbenom buketu ova mlada želi suncokrete, na stolu plavo-žute ukrase, a na sebi dugu belu venčanicu u kojoj će se zavetovati pred svedocima na večnu ljubav dugogodišnjem partneru. Postoji samo jedan problem - ona je već udata za njega
Ljubav i zavođenje
08:32h Autor:
Najromantičnija priča koju ste ikada čuli: Mladoženja spreman na sve! (FOTO)
Foto: Facebook / Justice Stamper

Džastis Stamper trenutno planira svoje venčanje koje treba da se održi 1. avgusta ove godine u jugozapadnoj Virdžiniji. U svadbenom buketu želi suncokrete, na stolu plavo-žute ukrase, a na sebi dugu belu venčanicu u kojoj će se zavetovati pred svedocima na večnu ljubav dugogodišnjem partneru Džeremiju. Postoji samo jedan "problem" - ona je već udata za njega.

Najgori mladoženja na svetu: Jadna mlada ne zna šta je snašlo! (VIDEO)

Naime, društvenim mrežama i internetom se širi priča kao iz nekog romantičnog filma. Džeremi je upoznao ženu svog života još kao devojčicu na časovima veronauke, a počeli su da se zabavljaju nekoliko godina kasnije.

<\/div>

Verili su se kad je Džastis imala tek 17 godina, a s venčanjem su pričekali kada je mlada postala punoletna. Tri nedelje nakon izricanja "sudbonosnog da", Džastis je doživala saobraćajnu nesreću, koja je izazvala delimičnu amneziju. Iako je satima gledala venčanu fotografiju, mlada nije mogla da se seti svog venčanja, a izgubila je i nekoliko meseci sećanja pre nesreće.

Murad Osman i Natalia Zahkarova: Venčanje koje su ispratili milioni ljudi! (FOTO)

<\/div>

Upravo zato njen suprug je odlučio da ponovo oženi svoju odabranicu – i to tačno na prvu godišnjicu braka.

"Naše prvo venčanje je bilo prekrasno i savršeno", priznao je Džeremi i dodao: "Ovog puta želim da Džastis bude oduševljena preko svih granica."

Džeremi je zato kreirao GoFundMe stranicu s nadom da će mu dobri ljudi pomoći da prikupi 5.000 dolara koliko mu je još potrebno da sve mladine želje pretvori u stvarnost.

Svadbeni bonton: Šta nikako ne smete da radite na tuđem venčanju!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs